Aquatech Footwear collectie van Dubarry

Maximale prestatie op het water

De nieuwe Dubarry Aquatech Footwear collectie biedt een sportieve stijl, bewegingsvrijheid en is voorzien van praktische designkenmerken voor maximale prestatie op het water.

De Antibes is een ultralichte, high-performance trainer die ontworpen is om de natuurlijke beweging van de voet te stimuleren. De bekroonde NonSlip-NonMarking™ rubberen buitenzool geeft je ongeëvenaarde grip op elke ondergrond, maar vooral op natte, gladde oppervlakken, dankzij een uniek systeem die het water snel afvoert en aquaplaning voorkomt. De slijtvaste zool heeft een uitstekend schokabsorberend vermogen en het uitneembare voetbed vormt zich naar de contouren van de wreef en zorgt voor ultiem comfort. Het superzachte bovenwerk van deze unisex schoen is gemaakt van sneldrogend technisch materiaal met ingebouwde antimicrobiële en antigeur-eigenschappen. De gedeeltelijk verborgen vetersluiting is nauwkeurig verstelbaar voor een perfecte pasvorm.

Verkrijgbaar in EU maten 35-49 | Winkelprijs €129
 

Palma

De lichtgewicht Palma trainers zijn sportief en zitten de hele dag perfect. Het bovenwerk is aangenaam zacht en de vetersluiting zorgt voor een aansluitende pasvorm. De zeilschoenen voor hem en haar zijn voorzien van een comfortabel voetbed, dat zich naar de vorm van de voet vormt. Beweeg vrij in alle richtingen en blijf grip houden op natte en droge ondergronden, dankzij de NonSlip-NonMarking™ buitenzool. Het voetbed is uitneembaar en het bovenwerk is gemaakt van sneldrogende, ademende en antimicrobiële technische stoffen.

Verkrijgbaar in EU maten 35-49 | Winkelprijs €129

 

Dungarvan

De Dungarvan vertaalt zich in een perfecte balans tussen het klassieke uiterlijk van een leren bootschoen en het comfort van een lichtgewicht technische trainer. Het bovenwerk is gemaakt van hoogwaardig DryFast-DrySoft™ leer met een waterafstotende afwerking, terwijl de lichtgewicht EVA middenzool gecombineerd met het anti-slip profiel ervoor zorgt dat je snel in alle richtingen kan bewegen.
Verkrijgbaar in EU maten 40-49 | Winkelprijs €169

 

Complete look

De Aquatech kleding collectie bevat vele technische kenmerken, variërend van UPF-bescherming tegen de zon, duurzame waterdichte bescherming tot ademend vermogen, waardoor je van top tot teen weather-proof het water op kan gaan. Blader door de Dubarry catalogus (https://www.dubarry.com/static/aquatech/?om_campaign=omme_58225770-11b_12012_76122&om_profile=2bda-3ffbf8-010ee720&om_send=97693af6789442749f1ec7b8b68284dd&utm_campaign=omme_58225770-11b_aquatech_pr_mail_2_benelux_lightweight_footwear&utm_content=variation_a&utm_medium=email&utm_source=ometria).

1 1
1 (1) 1 (1)
unnamed (17) unnamed (17)
unnamed (16) unnamed (16)