Vaarplezier start eigen Podcast

Met gasten uit de watersport en kleine beroepsvaart

HILVERSUM- In Vaarplezier Podcast nemen Bert Bosman (docent IVA Business School) en Arjen Bergijk (oprichter Vaarplezier) elke twee weken het actuele watersportnieuws door. Dat doen zij samen met een gast die actief is in de watersport of kleine beroepsvaart.

Volgens Arjen Bergijk, bekend van Vaarplezier de Serie (https://www.watersport-tv.nl/tp-31400-2/vaarplezier%20de%20serie) die Watersport-TV produceert, zijn de eerste twee afleveringen waarin Yvonne Zwaan (hoofdredacteur Motorboot) en Vincent Zuidema (watersportjournalist) te gast waren, goed beluisterd.
’’Ook de reacties via mail, telefoon en Social Media waren erg positief: informatief, verhelderend en geanimeerd. In de komende afleveringen zijn o.a. de KNRM, VRM en diverse watersportondernemers te gast,’’ aldus Arjen. Inmiddels is de derde Podcast online. Ditmaal is Herbert Schoenmakers, voorzitter van het Verbond Nederlandse Motorbootsport (https://www.vnmmotorbootsport.nl/home), te gast.

Hiswa te Water
De Vaarplezier Podcast verschijnt normaal gesproken elke twee weken, maar zal tijdens evenementen zoals de Hiswa te Water dagelijks online te beluisteren zijn. Tijdens de watersportbeurs, die begin september in de Bataviahaven in Lelystad wordt gehouden, zullen Bert en Arjen in het ‘Theater aan het water’ een gast ontvangen om de actualiteit en de beurs door te nemen. Het publiek kan de opnames van de podcast bijwonen en meemaken hoe dit in zijn werk gaat. Uiteraard zal Arjen Rahusen, directeur van de Hiswa te Water, binnenkort te gast zijn om alle ins and outs over de komende editie te bespreken en toe te lichten.

Volgen
De podcasts zijn te volgen via alle bekende podcast-players en natuurlijk op de site: www.vaarplezier.nl/podcast  (http://www.vaarplezier.nl/podcast ).

Vaarplezier Podcast Vaarplezier Podcast