Yachting Festival Cannes positief over komende editie

Al 600 schepen en 430 exposanten ingeschreven

CANNES- Terwijl het seizoen eigenlijk nog moet beginnen, de weergoden blijven spelbrekers, laten de organisatoren van de botenshows in het najaar al van zich horen. In eigen land zijn de voorbereidingen voor de Hiswa te water begonnen. In Cannes geldt dit voor het Yachting Festival.

De voortdurende verbetering van de gezondheidssituatie in Frankrijk en in Europa na de vaccinatiecampagnes en de door de Franse regering aangekondigde versoepeling van de gezondheidsmaatregelen, voorspellen veel goeds voor de heropening van de vakbeurzen vanaf juni. Zo laat de organisatie ons weten.
Het Yachting Festival, de grootste watersportbeurs van Europa, zal dit jaar zijn deuren openen van 7 tot 12 september 2021 in het hart van de Franse Rivièra. ’’Dankzij het hernieuwde vertrouwen van de exposanten krijgt de editie 2021 vorm in zeer gunstige omstandigheden, met bijna 600 boten en 430 exposanten die al zijn ingeschreven, en meer dan 140 previews (10% meer dan in 2019)! Wij werken nauw samen met de stad Cannes en het Palais des Festivals om onze exposanten en onze bezoekers in de best mogelijke omstandigheden te ontvangen. We zijn verheugd u na deze lange afwezigheid weer in Cannes te mogen verwelkomen en we weten dat onze exposanten een aantal prachtige verrassingen voor onze bezoekers in petto zullen hebben. Een echte droom die uitkomt!”, aldus Sylvie Ernoult, directeur van het Yachting Festival.
 
Locatie: Vieux Port en Port Canto, Cannes
Datum: Van dinsdag 7 tot en met zondag 12 september 2021
Openingstijden: Dagelijks geopend van 10.00 tot 19.00 uur. Late avondopenstelling op vrijdag 10 september tot 22.00 uur. Sluiting op zondag om 18.00 uur.
 

Fotografie Watersport-TV en Yachting Festival Cannes — Abracadabra Studios

Cannes Yachting festival WatersportTV Cannes Yachting festival WatersportTV
Cannes Cannes
CYF_Espacevoile_85O_6829 CYF_Espacevoile_85O_6829
IMG_9808 IMG_9808