Nederlandse jachtbouwers op tweede Dutch Yachting weekend

Kleinschalige boat show eind juni in Medemblik

MEDEMBLIK- Na de try-out vorig jaar is de tweede editie van het Dutch Yachting Weekend nu gepland van vrijdag 25 tot en met zondag 27 juni. Tijdens deze kleinschalige boat show presenteren diverse Nederlandse jachtbouwers zich in Medemblik.

De deelnemende bedrijven zijn Contest Yachts, Saffier Yachts, Qnautic, KM Yachtbuilders, Jachtwerf Heeg, AdmiralsTender, Lekker Boats, Steeler en Long Island Yachts. De getoonde schepen zijn vrij toegankelijk voor alle bezoekers.

Naast de jachtbouwers zullen ook een aantal bekende toeleveranciers van o.a. navigatieapparatuur, zeilen, mast- en dek beslag, assurantiën en stoffering zich presenteren en worden er lezingen en workshops georganiseerd.  

De locatie in Medemblik bij Contest Yachts biedt de uitgelezen gelegenheid om dit evenement te organiseren. In een hal zullen de toeleveranciers van A-merken zich presenteren. Een groot aantal ligplaatsen voor de hallen biedt meer dan genoeg plek aan de jachtbouwers om hun schepen af te meren en ook zullen er kleine trailerbare boten te bezichtigen zijn op de kade.

Uiteraard zal het Dutch Yachting Weekend geheel volgens de RIVM richtlijnen worden georganiseerd.

 

Dutch Yachting Weekend

Vrijdag 25 juni 11.00 – 18.00 uur

Zaterdag 26 juni 11.00 – 18.00 uur

Zondag 27 juni 11.00 – 18.00 uur

 

Registratie

In verband met Covid -19 is het verplicht om te registreren bij de ingang van het Dutch Yachting Weekend terrein. Voor meer informatie: Dutchyachtingweekend.nl (http://www.dutchyachtingweekend.nl)

 

 

 

DYW-128 DYW-128