Boatshow Hollandse Plassen

Van 2 tot en met 4 juli in Aalsmeer

AALSMEER- Watersport in eigen land is populairder dan ooit. Wie op zoek is naar een nieuwe boot kan terecht tijdens de Boat Show Hollandse plassen (https://www.boatshowhollandseplassen.nl/). Het nieuwe evenement vindt plaats van vrijdag 2 tot en met zondag 4 juli in jachthaven Kempers Watersport, Aalsmeer. De crew van Watersport-TV is met de redactieboot aanwezig.

Initiatiefnemer van de nieuwe bootshow zijn Bart Kempers van Kempers Watersport en Bernard Menken van Menken Maritiem. Bart: “We zien echt dat watersport weer herontdekt wordt. Verkopen zijn afgelopen tijd fors gestegen. We merken wel dat voor wie voor het eerst een boot wil kopen, de zoektocht niet gemakkelijk is.” Bernard: ”Juist voor hen organiseren we deze bootshow. In één dag kun je je zo oriënteren op vele verschillende mooie merken.’’

Naast de boten van Kempers Watersport en Menken Maritiem liggen er motorboten en sloepen van Verschuur Watersport, Isloep, Bootservice Tatje, Jachthaven Poelgeest en Long Island. Denk daarbij aan de tendersloep Waterspoor 808, de snelle Outlaw 999, de aluminiumtender Triple 7, de sportieve klassieke T-liner 8.50 cabrio, de Zweedse Nautus 7.50, de Maxima 620 Retro, de Antaris Fifty5 en diverse Maril sloepen. Op de kade staan De Stille Boot met elektrische inboard motoren, Vanclaes trailers en Suydersee Verzekeringen.

Bezoekers zijn van harte welkom, mits ze zich vooraf geregistreerd hebben. Dat kan via de site van de organisatie.

IMG_8359 Andijk (2) IMG_8359 Andijk (2)