Kees en Mignon vervolgen rondje eiland IJsselmonde

''Wat onwijs leuk om hier met je eigen boot rond te varen''

IJSSELMONDE- Samen met zijn vriendin Mignon vervolgt Watersport-TV vlogger Kees Aantjes het tripje met de motorboot langs het Eiland Ijsselmonde. Vanuit de jachthaven van Rhoon verkennen ze de omgeving met de vouwfietsen.

’’We stoppen bij zorgboerderij De Buytenhof waar Mignon wat lekkere verse ingrediënten heeft gekocht voor het gerecht dat ze die avond wil maken. Ook maken we een flinke klim met de benenwagen. In Koedood heb je een heuvel met prachtig uitzicht over de omgeving en er staat een leuk kunstwerk. Terug van ons fietsavontuur gooien we de trossen weer los en gaan over de Oude Maas richting het Botlek gebied. Wat onwijs leuk om hier met je eigen boot/huisje rond te varen tussen al die grote zeeschepen. Ook wel spannend, maar ik luister mijn marifoon goed uit. Ook passeren we over de Nieuwe Maas het centrum van Rotterdam. De VB002 onder de ’Zwaan’ door! Zo cool. We brengen de nacht door in de verenigingshaven van IJsselmonde. We wilden eerste bij WSV De Kreek gaan liggen, maar het was te laag water en mijn boot aan de grote kant voor de haven,’’ aldus Kees.

Eiland Brienenoord

’’We gaan ook nog met de VB003 naar het eiland Brienenoord. Ik was er nog nooit geweest en had geen idee dat dit best een hartstikke leuk en mooie plek is om een wandelingetje te maken. Ook zie je in deze vlog dat we nog even een stop maken in de haven St Joris in Ridderkerk om daar een wandelingetje te maken door de Crezeepolder, maar dat liep wat anders dan gepland.’’

Volgende week gaat Kees met zijn vader Theo en de 2 honden richting Zuid Limburg met de boot. Het is allemaal te zijn in zijn volgende vlog die rond het volgend weekeinde online gaat op Watersport-TV.

Schermopname (179) Schermopname (179)
Schermopname (180) Schermopname (180)