Boatshow Hollandse Plassen

Van 2 tot en met 4 juli en Watersport-TV is van de partij

AALSMEER- Watersport in eigen land is populairder dan ooit. Voor wie op zoek is naar een boot is er de nieuwe Boatshow Hollandse Plassen. In de haven van Kempers Watersport in Aalsmeer zijn 30 splinternieuwe boten te bewonderen. Op de kade vind je handige accessoires en er is van alles te doen. De crew van Watersport-TV ligt met de redactieboot, bekend van onder meer Vaarplezier de serie, op een prominente plek en we begroeten je graag op de steiger.

Het zoeken naar een eigen motorboot of sloep was afgelopen jaar niet gemakkelijk. Met de eerste bootshow van het jaar kun je weer echt vergelijken. Maar liefst 18 bedrijven laten zien hoe je optimaal van het water kunt genieten.

Of je nu houdt van snelle luxe of duurzaam varen: voor ieder is er wat wils. Een bijzondere primeur is de Sea Ray SLX 400 van Kempers Watersport, een superluxe 12-meter lange bowrider. Ook het zusje, de sportieve SDX250 is er voor het eerst te zien. Primeurs met een klassieke uitstraling zijn te vinden bij Admirals Tender. Naast al deze primeurs liggen er tal van tenders, sloepen en bijzondere boten van tien leveranciers. Als kers op de taart toont Menken Maritiem de enige zeilboot, de Flyer33, een fraaie daysailer van 10,25 meter. 

Op de kade vind je leveranciers die je verder helpen met je nieuwe boot. Denk aan elektrische inboardmotoren, trailers, verzekeringen, navigatie en kleding. Een opvallende innovatie is de Carver, een elektrische stadsauto op 3-wielen. Altijd handig voor drukke dagen in de jachthaven als de parkeerplekken schaars zijn.

Waterpret 

Genieten van het water kan ook. Stap voor het eerst op een SUP of maak een proefvaart in één van de beschikbare boten. Zeilschool Aalsmeer laat kinderen kennis maken met het zeilen onder begeleiding van een instructeur. Zo is een bezoek aan de bootshow leuk voor de hele familie.

Bestel gratis tickets

Bezoekers zijn van harte welkom als ze hun ticket online hebben besteld op www.boatshowhollandseplassen.nl. Er zijn een beperkt aantal tickets beschikbaar en op=op. De Boatshow Hollandse Plassen is van vrijdag 2 tot en met zondag 4 juli iedere dag geopend. Op vrijdag van 11.00 tot 18.00 uur en op zaterdag en zondag van 10.00 tot 18.00 uur.

Voor het hele programma, een overzicht van alle aanwezige bedrijven en het reserveren van gratis toegangsbewijzen, klik op Boatshow Hollandse PLassen (https://www.boatshowhollandseplassen.nl/)

Vanzelfsprekend volgt de organisatie alle RIVM-richtlijnen voor een veilig en gastvrij evenement.

Overzichtsfoto Overzichtsfoto