Dubarry Aquatech Shorts & Skorts

Zelfverzekerd het water op

Zeilen stelt hoge eisen aan een korte broek. Dubarry’s nieuwe Aquatech Gamma (https://www.dubarry.com/eu/nl/sailing/aquatech/shorts-skorts/?utm_source=watersporttv-email&utm_medium=referral&utm_campaign=aquatech) omvat drie stijlen van shorts die de klus kunnen klaren. Met een comfortabele pasvorm, handige functies en een stijlvolle look ga je zelfverzekerd het water op.

Je wilt volledige bewegingsvrijheid met een beetje stretch, een slijtvaste maar lichtgewicht stof met volledige UV-bescherming en waterafstotende eigenschappen, die ook nog eens snel droogt als het nat wordt.

Een beschermend zitvlak is belangrijk, want laten we eerlijk zijn, bij zeilen schuif je nogal eens met het achterwerk over ruwe, gripvaste oppervlakken. Een ander belangrijk kenmerk is een comfortabele, voorgevormde anti-slip taille met een hoge achterkant en een precies verstelbare pasvorm, zodat de korte broek goed blijft zitten als je op het voordek met een zeil bezig bent.

Zakken zijn ook belangrijk: zakken die je gemakkelijk met de ene hand kunt openen terwijl je met de andere aan de boot hangt, en zakken die je gemakkelijk kunt sluiten, zodat je multitool mes en mobiele telefoon niet ongepland in het water vallen.

En zou het niet handig zijn om, als je aan het roer staat, een brillenpoetsdoekje aan een stretch koord in een van de zakken te hebben, om de zoutnevel van je zonnebril te vegen?

Dubarry Aquatech shorts (https://www.dubarry.com/eu/nl/sailing/aquatech/shorts-skorts/?utm_source=watersporttv-email&utm_medium=referral&utm_campaign=aquatech) leveren al het bovenstaande in verschillende heren- en damesstijlen: Imperia voor de fanatieke watersporter, de klassieke Cyprus en Minorca crew shorts voor allround zeilen. En voor dames is er ook de elegante Corsica skort met ingebouwde stretch technische short.

 

                                                               (advertorial)

 

WTV-short WTV-short