Kees doet voor zomertoer haven Antwerpen aan

Tijdens boottocht met vader en twee honden

ANTWERPEN- Met zijn  vader Theo en hun twee honden is Watersport-TV vlogger Kees Aantjes op zomertoer. Vanuit de thuishaven in Dordrecht zijn ze eerst richting Limburg gevaren en ondertussen zijn ze de grens over en in België. De bestemming is de haven van Antwerpen.

Tweemaal per week maakt Kees een vlog van hun avonturen die op zondagochtend en woensdagavond online gaan. Je moet er wel even voor gaan zitten, want een aflevering duurt circa 30 minuten. Van veel watersportliefhebbers horen wij dat zij echt uitkijken naar de Vloggende bestemming. De vlogs worden gemiddeld door 30.000 kijkers bekeken en Kees groeit samen met vader Theo uit tot een bekend gezicht. Onderweg worden ze regelmatig herkend en ze genieten zichtbaar van de belangstelling.

Voor wie deze week nog geen tijd heeft gehad om te kijken: voor de vlog in Antwerpen klik HIER! (https://www.youtube.com/watch?v=EjwXdbhzT_Y). En door te klikken op Limburg (https://www.youtube.com/watch?v=sa53RSyGiS4) kun je voorlaatste vlog bekijken.

Schermopname (276) Schermopname (276)
Schermopname (272) Schermopname (272)