Warm of juist koel het water op!

Met de Aquatech range van Dubarry

Het principe van het 3 lagen systeem is dat je je kleding eenvoudig kan aanpassen aan de weersomstandigheden door een laag toe te voegen of uit te trekken, waarbij je uitgaat van 3 lagen: de basislaag, de tussenlaag en buitenste laag. Met de Aquatech van Dubarry range ga je goed voorbereid het water op van crew jas, fleece tot lichtgewicht polo wat het weer ook is.

De meeste watersporters weten dat de juiste persoonlijke uitrusting aan boord van het grootste belang is, vooral als je voor lange tijd het water op gaat. Hoogwaardige technische stoffen zijn veel beter voor zeilen dan natuurlijke vezels, en voldoende lagen zorgen ervoor dat je bent voorbereid op de weersomstandigheden. Wat voor weer het ook is, met Dubarry combineer je lagen en blijf je comfortabel wat het weer ook is

De crew jassen, Levanto en Corfu, zijn ideaal als buitenste laag  en is waterdicht en ademend. Op kille dagen kan een goede mid-layer het verschil maken en Dubarry’s Ibiza softshell is ontworpen om perfect te presteren, met een high-stretch body en gearticuleerde mouwen, terwijl de Mustique, Sicily en Monaco fleeces superieur comfort leveren met precies de juiste hoeveelheid warmet isolatie.

Bescherming tegen de zon is ook belangrijk en de Freshford long-sleeve polo is ideaal: sneldrogend, vochtafvoerend en anti-geur afwerking, met ingebouwde UV-40 zonnebescherming. De vederlichte Menton en Riviera polo’s met korte mouwen bieden nog meer UV-bescherming met een UV factor 50 en houden je koel dankzij de mesh inzetstukken

Het is moeilijk om een pet te vinden die niet in zee waait als je een met flinke wind op het dek staat, dus Dubarry heeft twee nieuwe stijlen die handig van pas komen: de breedgerande Genua en Paros pet, beide sneldrogend en waterafstotend met ingebouwde koorden.

Voor meer informatie, klik op Dubarry (https://www.dubarry.com/eu/nl/sailing/aquatech/jassen-fleeces/?utm_source=watersporttv&utm_medium=referral&utm_campaign=aquatech)

 

                                                            (Advertorial)

 

 

 

 

WTV-lagensysteem WTV-lagensysteem