Holland Vaart op Vinkeveense-en Loosdrechtse plassen

Opnames komende week

VINKEVEEN - Het mooie zomerweer keert terug. Een goed moment om verder te gaan met de opnames voor ’Holland Vaart.’ Na Haarlem en De Kaag is de crew van Watersport-TV deze week te vinden op de Vinkeveense- en de Loosdrechtse plassen.

Vorig jaar waren we voor ‘Holland Vaart’ in Monnickendam, Amersfoort, Workum, Balk en in nationaal Park de Alde Feanen. Het grote verschil is nu dat we op de bonnefooi diverse vaargebieden zullen bezoeken en ons onderweg vooral willen laten verrassen, door toevallige gebeurtenissen, mooie plekjes en spontane ontmoetingen met mede-watersporters. Dat kan zijn op het water, wachtend voor of in een sluis of op een jachthaven.

Heb je een bijzondere boot waarover je in ‘Holland Vaart’ wilt vertellen, lig je op een haven of bij een vereniging die best wat extra aandacht verdient…laat het ons weten! Misschien zie je ons varen of ergens liggen. Kom langszij of neem telefonisch (06-55768002) of per mail (info@watersport-tv.nl) contact op.

In iedere aflevering geeft Epco Ongering enkele vaartips uit zijn recent verschenen boekje ’Zorgeloos Varen.’ 

De vier nieuwe afleveringen worden later dit seizoen uitgezonden via Watersport-TV en diverse social media-kanalen. Kun je niet wachten? Bezoek dan de speciale Holland Vaart pagina en klik HIER! (https://www.watersport-tv.nl/tp-31400-2/holland%20vaart).

 

DU6A4008 DU6A4008
DU6A3784 DU6A3784
DU6A3883 DU6A3883
DU6A4029 DU6A4029