Kees en Theo zetten via Urk en Elburg koers naar thuishaven

Zondag de laatste vlog van Zomertoer

ELBURG- Aan alles komt een einde, dus ook aan de Zomertoer van de Vloggende Bestemming. Watersport-TV vlogger Kees Aantjes en zijn vader Theo zetten in weer een nieuwe vlog koers naar de thuishaven in Dordrecht.

Vanuit Urk varen ze naar Elburg, waar ze een prachtig plekje hebben bij de botterwerf. Vader en zoon lopen met hun twee honden door het bijzonder leuke en bij watersporters zeer geliefde plaatsje. De populariteit van het duo is groot. Overal waar ze komen worden ze inmiddels herkend. Kijkers volgen ze op de voet en regelmatig ontvangen wij foto’s van Kees met zijn motorboot als die  weer ergens gespot is. Vader en zoon genieten zichtbaar van de aandacht.

Tijdens de Zomertoer voeren ze vanuit de thuishaven Dordrecht via allerlei tussenstops naar Dokkum. Tweemaal per week, op woensdagavond en zondagochtend, ging een nieuwe vlog van hun avonturen online.

Komende zondag kun je zien dat ze Harderwijk aandoen, de laatste bestemming tijdens de Zomertoer. Ondertussen broeden ze op nieuwe avonturen. Vader Theo heeft een luxe camper aangeschaft waarmee hij op reis wil en Kees is van plan zijn brandweerwagen van stal te halen.

Via Watersport-TV kun je de Vloggende Bestemming blijven volgen.

Schermopname (431) Schermopname (431)
Schermopname (432) Schermopname (432)
Schermopname (433) Schermopname (433)
Schermopname (434) Schermopname (434)
Schermopname (435) Schermopname (435)
Schermopname (437) Schermopname (437)
Schermopname (439) Schermopname (439)