De eerste beelden van 'Op de haven'

Nieuwe real life serie toont reilen en zeilen op de Woudhaven

DE WOUDE- Met veel plezier tonen we een korte preview van de eerste watersport real life ’Op de haven.’ In deze serie volgen we het reilen en zeilen op de Woudhaven, gelegen aan de oevers van het Alkmaardermeer. Bekijk de eerste beelden!

Maak alvast kennis met Kees Jongens en Brigitte Bekker. Het stel had niets met watersport toen de Woudhaven op hun pad kwam. Met veel enthousiasme besloten ze het avontuur aan te gaan. Ze zitten vol plannen en met hulp van diverse vrijwilligers blazen ze de Woudhaven langzaam nieuw leven in.

Komend jaar hopen ze een havenrestaurant en kantoor te openen. Daar zijn ze al enkele jaren mee bezig. Op de Woudhaven, dat op een eiland ligt, willen ze enkele tenten plaatsen met uitzicht over het meer, waar gelogeerd kan worden. Kees is bezig met het opknappen van een Lemsteraak die gebruikt gaat worden als B&B. Ook komt er een elektrisch pontje, zodat passanten, ligplaatshouders en dagjesmensen eenvoudiger de Woudhaven kunnen bezoeken. 

Naast de haven runnen Kees en Brigitte een groot paardenpensioen en hebben ze in Frankrijk Chateau de Clinzeau dat ligt in de adembenemende heuvels van Parque Naturel Regional du Morvan, overgenomen. 

Volgens Eric van Staten, producent van ’Op de haven’ wordt de kijker niet alleen een kijkje gegund in het bijzondere leven van Kees en Brigitte, maar maken we ook kennis met diverse markante ligplaatshouders, die een groot deel van het seizoen op hun boot verblijven. Krijgen we een beeld van het leven op een haven waar altijd wat te doen is en zien we passanten komen en gaan.

De eerste drie afleveringen van ’Op de haven’ zullen later dit jaar online gaan en te zien zijn op Watersport-TV en diverse social media-kanalen. Iedere aflevering duurt circa 25 minuten.

Holland Vaart

Naast deze real life keert ’Holland Vaart’ terug op Watersport-TV. ’’Afgelopen zomer hebben we vier nieuwe afleveringen opgenomen. We zijn begonnen in Haarlem op de Mooie Nel. Daarna zijn we naar de Kaag gevaren, Vinkeveen en Loosdrecht. Naast het laten zien van de vaargebieden hebben we onderweg allerlei watersporters gesproken en belichten we diverse nieuwe watersporten,’’ aldus Eric van Staten.

Alle series worden in eigen beheer geproduceerd. ’’We vinden het belangrijk om te laten zien wat watersport zo leuk maakt en kijkers te inspireren en informeren. We zijn wel afhankelijk van sponsoring om dit soort series sowieso te kunnen maken. Dus hierbij een oproep aan de watersportbranche.’’

 

 

KeesHennieBrigitte KeesHennieBrigitte
Schermopname (417) Schermopname (417)
Schermopname (418) Schermopname (418)
Schermopname (422) Schermopname (422)
Schermopname (420) Schermopname (420)
241669498_317679250132661_1839550700350898778_n 241669498_317679250132661_1839550700350898778_n