James Bond kiest opnieuw voor een Spirit zeiljacht

In nieuwe 007-film No Time to Die

Een Spirit 46 zeiljacht speelt een hoofdrol in de binnenkort te verschijnen James Bond-film No Time to Die. Het 14 meter lange zeiljacht is te zien in de film, waarin Bond wordt teruggezien na zijn vertrek uit actieve dienst. Aan boord geniet 007 in Jamaica van een rustig leven.
 

Spirit Yachts CEO en Head of Design Sean McMillan: ”De James Bond films zijn een steunpilaar van de Britse cultuur en we zijn vereerd om onze samenwerking met zo’n iconisch merk voort te zetten.”

”De Spirit 46 is een van de originele Spirit Yachts ontwerpen en is een voorbeeld van het niveau van vakmanschap en aandacht voor detail dat in elk Spirit jacht zit.  Ik denk dat het jacht heel goed past bij het Bond-karakter vanwege de combinatie van schoonheid en praktisch nut.”

Dit is niet de eerste keer dat 007 kiest voor Spirit Yacht. In 2006 speelde het 16,4 meter lange zeiljacht Spirit een belangrijke rol in Daniel Craigs eerste Bondfilm Casino Royale, toen het als eerste zeiljacht in 300 jaar het Canal Grande van Venetië opvoer.

 

Beeld & video credits: NO TIME TO DIE © 2021 Danjaq, LLC en Metro-Goldwyn-Mayer Studios Inc. Alle rechten voorbehouden.

 

46-10-117 46-10-117