Vlogger Kees na 5 weken varen terug in Dordrecht

Vader en zoon maken balans op van de Zomertoer

DORDRECHT- Na vijf weken varen en zo’n 600 kilometer te hebben afgelegd, komt er voor Watersport-TV vlogger Kees Aantjes en zijn vader Theo een einde aan de Zomertoer. In deze vlog varen ze via het Amsterdam Rijnkanaal en de Beatrixsluis de Lek op.

’’Het is net te ver om Dordrecht te bereiken en daarom hebben we nog een laatste stop en dat is in Jachthaven Liesveld. Een prima verblijf en bekend terrein, want dat was altijd de thuishaven van mijn vader. De volgende dag varen we over de Lek en de rivier de Noord. Daar komen we langs de superjacht bouwer Oceanco in Alblasserdam. Daar ligt een joekel van een jacht. Ongelofelijk gewoon! Uiteindelijk komt Dordrecht in zicht en vaar ik na 5 weken weer mijn thuishaven in.

Ik heb een bijzonder mooie vaartrip gehad met mijn vader en hebben we toch weer mooi meegemaakt. Ook zie je in de vlog dat ik mijn pa thuis opzoek. Hij is bezig is met een oprij installatie voor zijn nieuwe camper. Hij heeft een manier om zijn zware fietsen op de hoge fietsendrager achter op de camper te krijgen zonder al te veel spierkracht.

In de volgende vlog zie je ondermeer dat de motorwissel van mijn brandweercamper gaat plaatsvinden. Ik ben benieuwd of we de motor aan de gang krijgen. Aan mijn monteur Thijs zal het niet liggen,’’ aldus Kees, die iedere zondag een nieuwe vlog online zet. En die kun je natuurlijk bekijken op Watersport-TV.