Vlogger Kees na 5 weken Zomertoer weer in Dordrecht

Tijd om met vader Theo de balans op te maken

DORDRECHT- Na vijf weken onderweg te zijn geweest komt een einde aan de Zomertoer van Watersport-TV vlogger Kees Aantjes. Met zijn vader Theo voer hij van Dordrecht naar Dokkum en weer terug.

’’In deze vlog zie je dat we het laatste deel van onze 600km lange vaartrip afsluiten. We varen over het Amsterdam-Rijnkanaal om zo via de Beatrixsluis de Lek op te gaan. Het is net te ver op deze vaardag om Dordrecht te bereiken en daarom hebben we nog een laatste stop en dat is in de Jachthaven Liesveld.

Een prima verblijf en bekend terrein want dat was altijd de thuishaven van de boot van mijn vader. De volgende dag varen we over de Lek en de rivier de Noord. Daar komen we langs de superjacht bouwer Oceanco in Alblasserdam. Daar ligt een joekel van een jacht. Ongelofelijk gewoon!

Uiteindelijk komt Dordrecht in zicht en vaar ik na 5 weken weer mijn thuishaven binnen. Ik heb een bijzonder mooie vaartrip gehad met mijn vader en hebben we toch weer mooi meegemaakt. Ook zie je in de vlog dat ik mijn pa thuis opzoek. Hij is bezig is met een oprij installatie voor zijn nieuwe camper. Hij heeft een manier om zijn zware fietsen op de hoge fietsendrager achter op de camper te krijgen zonder al te veel spierkracht. In de volgende vlog zie je ondermeer dat de motorwissel van mijn brandweercamper gaat plaatsvinden. Heel spannend en ben benieuwd of het ons gaat lukken om de motor weer draaiende te krijgen. Aan mijn monteur Thijs zal het niet liggen.’’

Tijdens de Zomertoer produceerde Kees tweemaal in de week een vlog, die op woensdag en zondag online gingen. Vanaf nu zal hij weer wekelijks een vlog maken, die je vanaf zondag op Watersport-TV kunt bekijken.