Vaar mee met Watersport-TV

Heerlijk rustgevend

VINKEVEEN- We krijgen leuke reacties op onze nieuwe serie ’Vaar mee met Watersport-TV’, waarbij je als kijker vanuit je luie stoel ervaart alsof je op het water bent en een vaartocht maakt.

Met onze redactieboot zijn we veel onderweg en varen de mooiste routes die we graag met de kijkers van Watersport-TV willen delen. Daarom hebben we een camera voorop onze boot geplaatst die rustig doordraait terwijl we aan het varen zijn.

Vanaf het water ziet de wereld er totaal anders uit, wordt vaak gezegd. En dat is ook zo. Rust, vrijheid, prachtige natuur waar je alle tijd voor hebt om van te genieten, terwijl de boot rustig verder kabbelt.

’’De vaarbeelden zijn bijzonder rustgevend’’, zo liet een kijkster weten. ’’Het is nu het vaarseizoen naar het einde loopt heerlijk om thuis op de bank toch het idee te hebben dat je aan boord bent.’’

Bewust zenden we de beelden uit met de real life omgevingsgeluiden: je hoort de vogels, de wind...het kabbelde water en af en toe stemmen van mede-watersporters. En als je liever luistert naar je eigen muziek bij het meevaren, dan is dat natuurlijk ook prima.

In deze aflevering varen we van Ouderkerk aan de Amstel naar Vinkeveen.

Heb je zelf gelijkwaardige vaarbeelden die je met de kijkers van Watersport-TV wilt delen, neem dan even contact met ons op via info@watersport-tv.nl (mailto:info@watersport-tv.nl)

D6CEA40B-F490-4AD6-9E54-8FDDB373E724 D6CEA40B-F490-4AD6-9E54-8FDDB373E724