Win een zeilreis van 42 dagen aan boord van de Eendracht

Vaar mee van Rotterdam naar Canarische eilanden

SCHEVENINGEN- Ben je tussen de 15 en 25 jaar en heb je nog geen plannen voor aankomende winter? Wil je kans maken op een zeilreis van 42 dagen aan boord van zeiljacht de Eendracht ter waarde van 6.650 euro. Lees dan snel verder en doe mee aan een bijzondere winactie.

Reis mee van 31 oktober tot en met 12 december tijdens een 6 weken durende ontdekkingsreis van Rotterdam naar de Canarische Eilanden. Leer alles over zeilen, de zee en jezelf. Niet meer naar schermen turen en vanaf je zolderkamertje lesstof proberen op te nemen, maar de buitenlucht in en samen met leeftijdsgenoten genieten tot het uiterste.

Op het moment dat het in Nederland nat en donker begint te worden stap jij in Rotterdam aan boord van Zeilschip Eendracht, Nederlands grootste driemastschoener. Vanaf dan mag jij je een ware ontdekkingsreiziger noemen die in 6 weken tijd naar de zonnige Canarische Eilanden zeilt. Tijdens deze reis zal je de havens van Brest in Frankrijk en Lissabon in Portugal aan doen om uiteindelijk aan te komen in Las Palmas*. 

Bewijs van zeewaardigheid

Tijdens de reis zal jij alle vaardigheden van het zeilen op zee leren, ook kan je leren hoe een schip wordt onderhouden en wat er allemaal bij komt kijken om een schip als de Eendracht letterlijk en figuurlijk in de vaart te houden. Aan het einde ontvang je hiervoor een bewijs van zeevaardigheid. Vaardigheden die je aangeleerd krijgt zijn onder andere; zeilhandelingen, knopen, navigeren, wacht draaien, veiligheid, onderhoud van het schip en nog veel meer! 

Mis deze kans niet! Ga snel naar www.eendracht.nl/reis/win/ (http://www.eendracht.nl/reis/win/) en schrijf jouw motivatie waarom jij deze reis wil winnen!

Deze winactie wordt gesponsord door het C.J. JaskiFonds. Het JaskiFonds ondersteunt initiatieven om jongeren individueel de ruimte te bieden te ontdekken wat zeezeilen voor kansen biedt om zichzelf te ontwikkelen. Overige voorwaarde van de winactie staan op www.eendracht.nl/reis/win/ 

*Transferkosten vanaf Las Palmas, Gran Canaria zijn voor eigen rekening

17401AFD-4377-4E31-BE43-88916A35ECBC 17401AFD-4377-4E31-BE43-88916A35ECBC