Een TIKKIE voor nog meer watersportbeleving

Alle dagen vaarplezier met Watersport-TV

Op Watersport-TV kun je dagelijks online genieten van inspirerende- en informatieve series zoals Vaarplezier, Holland Vaart, Bootklussen en ben je altijd op de hoogte van het belangrijkste watersportnieuws. 

We vinden het belangrijk dat watersport laagdrempelig is en daarom kun je op ons watersportkanaal gratis alles bekijken. Geen gedoe met premium artikelen of leuke video’s achter een betaalmuur. Je kijkt en leest wat je wilt en het kost niets!

Om het hoofd boven water te kunnen houden, proberen we niet alleen creatief en onderscheidend te zijn, maar ook te roeien met de riemen die we hebben. Dit is geen probleem. Maar beperkt ons wel. We zijn blij met onze adverteerders en sponsors, maar om verder te groeien en nieuwe series en programma’s te kunnen blijven maken is extra (financiële) steun gewenst.

Via ’een TIKKIE voor Watersport-TV’ kun je een eenmalige-of jaarlijkse donatie doen voor nog meer kijk-en vaarplezier en online watersportbeleving. 

Ga snel naar een TIKKIE voor Watersport-TV (https://www.watersport-tv.nl/tp-31400-2/vrienden%20van%20watersport-tv).

Watersport-TV is sinds 2017 online en maandelijks meren zo’n 50.000 watersportliefhebbers bij ons af. Velen bezoeken vaak dagelijks onze site en ruim 4000 watersporters zijn geabonneerd op onze gratis Nieuwsbrief. We hebben bijna 10.000 abonnees op ons YouTube kanaal.

 

 

 

 

IMG_0493 IMG_0493