Vlogger Kees geniet van leven als 'miljonair'

Met vader Theo te horen op NPO radio 5

MIDDELBURG - Het dag leven in luxe aan boord van een hagelnieuw, bijna 20 meter lang miljoenen jacht, bevalt Watersport-TV vlogger Kees Aantjes wel. Ook in zijn nieuwe vlog laat hij zich met zijn vader Theo en zijn tante Tiny nog even als VIP heerlijk in de watten leggen op de MV Helena.

Deze vlog begint echter in Hilversum. Met zijn vader is Kees uitgenodigd voor een radio-interview. Hiervoor moet hij naar het Mediapark. Dat is een bekende omgeving voor hem. Jarenlang werkte hij als cameraman voor SBS6. Voor vader Theo is het zijn debuut op de radio, maar dat is niet te merken. Het interview gaat over Kees die zijn leven heeft omgegooid en vlogger is geworden en natuurlijk de vaaravonturen met zijn motorboot.

Na het radio-interview zien we het vervolg op de vaartrip met de MV Helena van Ron Rijkenberg. Op de Oosterschelde gaan ze zeehonden spotten. 

In de volgende vlog die zondag a.s. online is op Watersport-TV is het voor Kees weer tijd om te klussen aan zijn boot en zijn brandweercamper.