Nacra 500 MK2 hoogwaardige vrijetijdscatamaran

Gebouwd volgens de Olympische normen

SCHEVENINGEN- Het legendarische Californische merk Nacra ging in 1975 van start. De catamaranbouwers wisten zich te onderscheiden door gladde rompen met een beter drijfvermogen en een hogere snelheid dan hun concurrenten. In 2005 kochten twee Nederlanders de licentie voor het merk Nacra en ging het Fast Forward.

Vanaf dat moment richt Nacra Sailing zich op het verbeteren van elk model en streeft meedogenloos naar de hoogste kwaliteitsnormen. En toen het bid voor de Olympische Spelen van 2016 werd gelanceerd, creëerde Nacra Sailing de machine die in de lucht vloog: de Nacra 17 - de mixed-gender foiling multi-hull op de Olympische Spelen.

Gemaakt in Nederland
Een hele prestatie voor de huidige CEO en hoofd van het ontwerpteam Peter Vink. De rest is geschiedenis. Nacra Sailing bleef innoveren met de Nacra 15 - de huidige World’s Youth en Youth Olympic Class, de Nacra Carbon 16, de Nacra F18 Infusion en Evolution, en de Nacra Carbon F20. Nacra Sailing werd ’s werelds leidende merk is in de racegemeenschap. 

High-end Vrije tijd
Nu neemt Nacra Sailing de volgende stap door een nieuw marktsegment te definiëren. Een gloednieuw ontwerp. Een boot van de hoogste kwaliteit, die wendbaar en snel is, maar ook handelbaar en duurzaam. De nieuwe Nacra 500 MK2 is de eerste hoogwaardige vrijetijdscatamaran gebouwd volgens Olympische normen. De boot is snel, door een slank ontwerp van topniveau.  Licht, gemaakt van de hoogste kwaliteit materialen en aangedreven door een leverancier van Olympische klasse, Performance Sails.

Vloot eigenaren
”Dit is de catamaran die je wilt hebben. Voor recreatief zeilen, voor familie, voor zeilscholen, hotelketens, maar ook om af en toe wedstrijden mee te varen”, zegt Peter Vink. ”Als het merk Nacra goed genoeg is voor de Olympische Spelen waarom zou je het jezelf dan niet gunnen?”

 

 

unnamed unnamed
unnamed-2 unnamed-2
unnamed-2 unnamed-2
unnamed unnamed