Vaarplezier de serie...wordt vervolgd

Met tien nieuwe afleveringen in 2022

’Vaarplezier de serie’ bezorgt watersporters veel vaarplezier. Zo blijkt uit de positieve reacties die we krijgen maar ook uit het grote aantal kijkers. Alle reden om hiermee door te gaan en dat gaan we dan ook doen. De voorbereidingen voor tien nieuwe afleveringen zijn al begonnen.

Dertig afleveringen van Vaarplezier de serie (https://www.watersport-tv.nl/tp-31400-2/vaarplezier%20de%20serie) staan nu online op Watersport-TV en ons Youtube kanaal. In Vaarplezier de serie worden allerlei onderwerpen die direct of indirect met het varen te maken hebben. Via korte filmpjes worden door de ervaren vaarinstructeur Arjen Bergijk de onderwerpen behandeld. 

De serie wordt uitgezonden via Watersport-TV, maar ook veelvuldig online gedeeld en dat is alleen maar leuk. Hoe meer watersporters en booteigenaren ’Vaarplezier’ hebben, hoe beter.

We merken dat met name de praktijk gerelateerde onderwerpen en afleveringen hoog scoren, zoals die van het sluisvaren, aanleggen, in en uit de box varen, ankeren. 

In de nieuwe serie gaan we daar zeker mee door. Heb jezelf een onderwerp waar je graag meer van wilt weten? Laat het weten. We staan voor alle suggesties open.

EOC verzekeringen en Lankhorst Taselaar/ Besto, partners van Vaarplezier de serie zijn ook dit seizoen van de partij. We kunnen ons voorstellen dat deelname aan deze veel bekeken serie voor meer watersport gerelateerde bedrijven interessant is.

Voor meer informatie, stuur een mail naar info@watersport-tv.nl (mailto:info@watersport-tv.nl) en wij nemen contact op.

Schermafbeelding 2021-10-29 om 12.19.04 Schermafbeelding 2021-10-29 om 12.19.04