Kees ruilt luxe leven in voor klussen aan boot en camper

Watersport-TV vlogger

DORDRECHT- Na te hebben geproefd aan een leven als miljonair, als gast op een luxe motorjacht, is Watersport-TV vlogger Kees Aantjes terug in de realiteit van alle dag. Er is genoeg te klussen aan zowel zijn motorboot als aan zijn tot camper omgebouwde brandweerwagen.

’’Op de boot ben ik bezig om het behang van de wand te halen en ook de raamlijsten. De raamlijsten worden vervangen door mooie nieuwe die gemaakt worden door Top Windows. Die zal ik binnenkort krijgen. Maar voor die tijd wil ik mijn oude vinylbehang er af halen. Het is ouderwets en ik ga dat bekleden met een mooie wandbekleding met een vinyltoplaag en is ook nog eens isolerend. Wel heel spannen, ik heb nog nooit met dit matriaal gewerkt en foutjes maken kan niet. Ik ga hulp krijgen van mijn havenvriend Erik. In de vlog van volgende week zie je dat we dit gaan aanbrengen op de wand. Ik neem ook nog even een kijkje bij mijn pa die de carport heeft verhoogd zodat de nieuwe camper er onder kan.

Trixie is ook weer stout geweest, maar mijn pa heeft daar wel mee afgerekend. En een spannend moment, want ik ga proefrijden met de VB001. Er zit een andere motor in en ik ga voor het eerst een rondje maken en kijken wat het verschil is met de oude motor.’’