Havenlodge zoekt allround klusser

''Van werken bij ons moet je blij worden''

LELYSTAD- Havenlodge is op zoek naar handige mensen die kunnen helpen bij de bouw van drijvende tiny houses. Het gaat hierbij om verschillende soorten klussen. Denk aan het opbouwen en plaatsen van het houtskelet, kozijnen plaatsen, waterleidingen & rioleringen aanleggen, elektrawerk, keukens plaatsen en afwerking van de huisjes.

 

Wat kan je verwachten?
Als je bij ons begint zal je eerst meelopen met een ervaren monteur die je wegwijs maakt in de bouw van onze havenlodges. Op deze manier krijg je het hele proces mee. Vandaaruit gaan we kijken waar jouw specialisme ligt en gaan wij ervoor zorgen dat jij je hierin verder kunt ontwikkelen. Binnen het team hangt een informele sfeer. Wij vinden het belangrijk dat jouw werkplek één is waar jij je hélemaal thuis kan voelen. Van werken bij ons moet je blij worden.

 

Wat vragen wij?
Wij hebben geen harde vereisten, maar de volgende punten zouden van pas komen:

Je woont in de omgeving van Lelystad of iets daarbuiten.

Je werkt graag in teamverband.

Behalve dat je handig bent, ben je vooral iemand die hard wil werken en ervoor openstaat om nieuwe dingen te leren.

Het maakt ons niet uit hoe oud je bent; we zijn een bedrijf dat in kansen en mogelijkheden gelooft. En dan maakt het ons echt niet uit of je nu 23 of 53 bent.

 

Over Havenlodge
Havenlodge BV is een van de marktleiders op het gebied van ontwikkeling en verkoop van Luxe Recreatieboten. Met onze ervaring bouwen wij in korte tijd een volledig op uw wensen afgestemde Havenlodge van hoogwaardige kwaliteit. Wij zijn een jong en ambitieus bedrijf dat graag wilt groeien. Ons personeel staat daarbij altijd op de eerste plaats. We vinden het belangrijk dat onze mensen zichzelf kunnen ontwikkelen en onze ambitie en passie voor vakmanschap delen.

Geïnteresseerd?
Zie jij jezelf al helemaal bij ons werken? Neem dan contact op via info@havenlodge.nl of bel 06-10904140

Havenlodge_timmerman_watersport vacatures Havenlodge_timmerman_watersport vacatures