Watersport-TV genomineerd voor Nationale Motorbootvaren Prijs

''Mooie blijk van waardering''

LEEUWARDEN- Watersport-TV is genomineerd voor de Nationale Motorbootvaren Prijs 2021. De prijs is een initiatief van de Stichting Bevordering Motorbootvaren en bedoeld als blijk van waardering en steuntje in de rug voor initiatieven en activiteiten ter bevordering van het motorbootvaren in Nederland.

Voor de prijs, die op 9 maart 2022 tijdens Boot Holland zal worden uitgereikt, waren ditmaal acht organisaties/ kandidaten voorgedragen. Uit deze voordrachten zijn door de jury drie genomineerd. De genomineerden zijn: de Tasmanroutes.nl voor de vaarkaart ’Ontdek en beleef Groningen.’ Omroep Max voor het programma ’Denkend aan Holland’ dat het motorbootvaren volgens de jury bij een breed publiek bekend heeft gemaakt. Ten slotte Watersport-TV vanwege de brede informatie over veiligheid, vaartechniek en het plezier van het motorbootvaren. 

’’De nominatie is een mooie blijk van waardering en we zijn er erg blij mee,’’ laat Eric van Staten namens de crew van Watersport-TV weten. ’’Vijf jaar geleden zijn we met Watersport-TV gestart omdat we geloven in online, de laagdrempeligheid van dit medium en de onbeperkte mogelijkheden om de watersport in alle facetten te belichten. Inmiddels bereiken we zo’n 50.000 watersportliefhebbers per maand en staat Watersport-TV prominent op de waterkaart.’’

Troefkaart

Over de kansen om de Nationale Motorbootvaren Prijs ook te winnen, is de crew van Watersport-TV realistisch. ’’Met ’Denkend aan Nederland’ en publiekslievelingen Andre van Duin en Janny van der Heijden heeft Omroep Max een geweldige troefkaart in handen. We zijn met Watersport-TV gestart omdat watersport na het verdwijnen van programma’s als Vaar-TV en Yachtvision niet of nauwelijks meer op nationale televisie te zien was. Dat Omroep Max het tij keert en dit nu wel doet, juichen we alleen maar toe. Met ’Denkend aan Nederland’ laat men zien hoe leuk het is om met een motorboot door ons land te varen. Dan doen wij met onze serie Holland Vaart (https://www.watersport-tv.nl/tp-31400-2/holland%20vaart) waarvan binnenkort 4 nieuwe afleveringen online gaan. We gaan nog een stapje verder door naast het plezier van het (motorboot)varen veel aandacht te besteden aan veiligheid en techniek met Vaarplezier de serie (https://www.watersport-tv.nl/tp-31400-2/vaarplezier%20de%20serie) en de serie ’Bootklussen.’’

Volgens de Stichting Bevordering Motorbootvaren gaat de jury zich komende tijd beraden wie van de genomineerden de Motorbootvaren Prijs zal winnen. Op de openingsdag van Boot Holland is de prijsuitreiking.

Voor meer informatie kijk op motorbootvarenprijs.nl. (http://motorbootvarenprijs.nl.)

 

 

B1E21FDE-7288-4DA3-AAAE-E995F4D874CC B1E21FDE-7288-4DA3-AAAE-E995F4D874CC
Schermafbeelding 2021-11-17 om 08.20.13 Schermafbeelding 2021-11-17 om 08.20.13