Marcel Schaap van Stille Boot in Vaarplezier Podcast

De pionier van het elektrisch varen in Nederland

DRIEBERGEN - Elektrisch varen - zowel op accu’s als op waterstof, maakt een grote ontwikkeling door. Pionier in Nederland op dit gebied is Marcel Schaap van de Stille Boot die al jarenlang professioneel bezig is met het elektrisch varen. Voor Arjen Bergijk en Bert Bosman genoeg redenen om Marcel uit te nodigen in de Vaarplezier Podcast.

Met Marcel praten ze over de geschiedenis van De Stille Boot, de ontwikkelingen bij de bootbouwers, de stand van zaken rondom accu’s en waterstof en zijn toekomstverwachtingen. Hoe gaan Marcel en collega’s om met ’range anxiety’ van klanten en tegen welke specifieke technische uitdagingen loop je aan bij elektrisch varen? En hoe lossen ze dat bij de Stille Boot op.

Voor de podvast met Marcel Schaap, klik HIER! (https://vaarplezier.nl/podcast/?fbclid=IwAR1NdTc3V29Zp6An3IVxJyJexSkl82VaU51WmC6LJGJdltrN0P3mjZNZ2GA).

De Vaarplezier Podcast met een professionele kijk op de watersport en kleine beroepsvaart heeft 3 terugkerende onderdelen: nieuws, de Vaarplezier podgast en Wat-Verder-Ter-Scheepstafel komt. Elke twee weken verschijnt een nieuwe aflevering, behalve tijdens de beurzen. Dan verschijnt de Vaarplezier Podcast vaker. Vragen en informatie? podcast@vaarplezier.nl.

Op Watersport-TV besteden we veel aandacht aan het elektrisch varen. Voor een overzicht van alle berichten en artikelen, klik je op  WTV elektrisch varen (https://www.watersport-tv.nl/tp-31400-2/elektrisch%20varen).

Foto de Stille Boot

0D99F4D5-FCFA-4020-9F57-9BFE92D61909 0D99F4D5-FCFA-4020-9F57-9BFE92D61909