Vakbeurs Watersport verplaatst naar februari 2022

GORINCHEM- De Vakbeurs Watersport die begin december zijn eerste editie zou beleven in de Evenementenhal in Gorinchem, wordt verplaatst naar februari 2022.

De huidige ontwikkelingen rond Covid-19 maken het volgens de organisatie onmogelijk om de beurs op verantwoorde en veilige wijze doorgang te laten vinden. De vakbeurs, die wordt ondersteund door belangrijke spelers in de wereld van de jachtbouw, zal nu van 14 tot en met 16 februari 2022 op dezelfde locatie plaatsvinden.
De Stichting Vakbeurs Watersport wil met dit besluit tijdig duidelijkheid bieden en dankt de deelnemers voor het in de organisatie gestelde vertrouwen. Alles zal in het werk gesteld worden om het komende jaar met de vakbeurs een kleinschalig alternatief te bieden voor Nederlandse en Belgische ondernemers in de watersport.
Uit alle reacties op het initiatief is het de organisatie duidelijk geworden dat er een sterke behoefte is aan een kwalitatief hoogstaande beurs. De exposanten waren enthousiast over het beursmodel, met een kostendekkende no-nonsense opzet, waardoor deelname tegen een zeer lage prijs mogelijk is. Vakbeurs Watersport zal ook in februari 2022 dit uitgangspunt hanteren.

Harrold van Asselt (RayMarine Benelux) en Dennis de Bruijn (On Deck) zijn de initiatiefnemers  van deze kleinschalige vakbeurs voor toeleveranciers in de watersport. 

Voor meer informatie: www.vakbeurswatersport.nl (http://www.vakbeurswatersport.nl).

Foto: Jachtbouw Nederland

7FD5621D-DEEE-426A-AC52-9019F793FECC 7FD5621D-DEEE-426A-AC52-9019F793FECC