Laatste kans om 'Zorgeloos te varen'

Geef je snel op voor onze nieuwsbrief en maak kans op een boek

Ben je nog op zoek naar een informatief Sinterklaas cadeau voor in de schoen of straks onder de kerstboom? Namens Epco Ongering mogen we tien exemplaren verloten van zijn onlangs verschenen handboek ’Zorgeloos Varen.’ Je kunt het winnen door je te abonneren op onze nieuwsbrief. Heb je de nieuwsbrief al, dan maak je automatisch kans op het leuke boekje. Vrijdag a.s. trekken we de winnaars, dus geef je direct op voor de nieuwsbrief en klik HIER! (https://www.watersport-tv.nl/ml-31400-0/nieuwsbrief).

Epco Ongering zet in ’Zorgeloos varen’ vanuit zijn professionele ervaring de belangrijkste kennis voor watersporters op een rij. Ook vertelt hij waar je op moet letten als je een boot koopt of huurt en hoe je een succesvol vaarseizoen tegemoet gaat. Voor elke startende watersporter, maar ook voor meer ervaren booteigenaren die onbekommerd willen varen, is het handboek Zorgeloos varen een onmisbaar naslagwerk voor aan boord. 

Het 144 pagina’s dikke boek begint bij de basis van het varen in de praktijk. Hoe begin je, waar moet je op letten en wat zijn de do’s en don’ts van watersporters? Daarna gaat hij dieper in op de materie: wat zijn de verschillen tussen verschillende bootsoorten, hoe heten alle onderdelen, wat kan aan boord stuk gaan en waardoor? Het boek geeft tips voor een goede vaar-voorbereiding voor boot én bemanning. Ook andere belangrijke vaarzaken worden besproken; hoe zit het met wind en stroming, wat vertellen de wolken? En passant krijg je ook nog het een en ander mee over boottechniek en –onderhoud. Met dit boek krijgt je bootvertrouwen een enorme boost en kun je zorgeloos het water op. 

In de nieuwe serie Holland Vaart (https://www.watersport-tv.nl/tp-31400-2/holland%20vaart) die binnenkort online gaat op Watersport-TV zal Epco in iedere aflevering enkele onderwerpen bespreken uit zijn boek. 

B7728711-73A9-4340-88D6-7E4C5C337D00 B7728711-73A9-4340-88D6-7E4C5C337D00