Bewogen jaar voor Watersport-TV vlogger Kees

Een lach en traan bij terugblik op 2021

DORDRECHT - Ook voor Watersport-TV vlogger Kees Aantjes is een bewogen jaar geworden. Aan boord van zijn motorboot blikt hij met een lach en traan samen met zijn vader terug op 2021.

Een jaar waar hij besloot om aan boord te gaan wonen. Afscheid moest nemen van zijn moeder die al langere tijd ziek was. Zijn werk als cameraman bij Hart van Nederland op een laag pitje zette en voor de volle honderd procent als vlogger aan de slag ging. Dat laatste lijkt een goede beslissing. In korte tijd is hij uitgegroeid tot de populairste watersportvlogger van ons land. Wekelijks doet hij verslag van zijn reilen en zeilen en iedere zondag gaat een nieuwe vlog online.

Sinds het overlijden van zijn moeder is een prominente rol in de vlogs weggelegd voor zijn vader. Samen met Theo en hun twee honden maakte Kees afgelopen jaar meerdere lange vaartrips. Een succesvol concept waarmee het duo wekelijks gemiddeld 50.000 kijkers weet te boeien.

Kees en Theo zijn idolen geworden, die overal waar ze verschijnen worden herkend en aangesproken en gevolgd. Fans willen alles van ze weten.

Sinds de start van de Vloggende bestemming worden de vlogs op Watersport-TV uitgezonden.

 

E9E3BDD8-EDF1-4785-AFC1-C1D575FD823D E9E3BDD8-EDF1-4785-AFC1-C1D575FD823D