De beste stuurlui staan aan boord

Watersport-TV mag 10 boeken weggeven

DOKKUM- ’De beste stuurlui staan aan boord’ is de titel van een nieuw boek vol praktijksituaties voor watersporters. Namens auteur John Coenders en Uitgeverij Wijdemeer mag Watersport-TV tien boekjes weggeven. Schrijf je in voor onze Nieuwsbrief en wie weet valt binnenkort een boekje op je deurmat.

Direct aanmelden voor Nieuwsbrief (https://www.watersport-tv.nl/ml-31400-0/nieuwsbrief).

John Coenders schrijft al vele jaren columns en verhalen over zijn Wadden avonturentochten op kleine (zeil)bootjes. ’’Mijn passie ligt ergens tussen varen en onderwijs. Voel mij al sinds jaar en dag zeer betrokken bij alles wat met het water en met varen te maken heeft. Met name aan veilig en ontspannen varen wil ik graag wen bijdrage leveren.

’De beste stuurlui staan aan boord’ is een boek met soms vrij complexe reglement- en vaarcasussen, die vragen om kennis en denkwerk. Een mooi boek om de eigen kennis weer eens aan een nader onderzoek te onderwerpen of elkaars kennis. Bijvoorbeeld door discussie middels de casussen op een clubavond. Het is gemaakt om ontspannen en veilig varen te bevorderen, voortvloeiend uit cursussen KVB en vanuit mijn achtergrond als onderwijsman.’’

Het boek is bedoeld voor: ervaren vaarders die zich in specifieke situaties afvragen ‘hoe zat het ook alweer?’ Beginnende vaarders die snel inzicht willen krijgen in een aantal standaardsituaties op het water. Deelnemers aan een cursus Klein vaarbewijs, om zichzelf na elke les te testen en de stof te verwerken. Cursisten die de cursus KVB 1 hebben afgesloten en willen weten of er nog gaten in hun kennis zitten.

Wil je graag een boek ontvangen? We mogen er tien weggeven. Door je te abonneren op onze gratis Nieuwsbrief ben jij binnenkort wellicht een van de gelukkige. Ben je al abonnee, geen probleem. We verdelen de boekjes onder al onze abonnees. Je kunt wel een mail sturen naar info@watersport-tv.nl (mailto:info@watersport-tv.nl) als je een speciale reden hebt waarom je een boekje wilt ontvangen of iemand er blij mee wilt maken. Reageer snel, want we gaan de boeken op 19 januari a.s. onder de abonnees verdelen.

 

Boekinfo:

Omvang: 96 pagina’s
Uitvoering: full colour, integraalband

ISBN 978 949 2052 834

Uitgeverij Wijdemeer (https://www.wijdemeer.nl/product/john-coenders-de-beste-stuurlui-staan-aan-boord/)

 

 

5368874E-625E-467D-8551-FDD724C7F96D 5368874E-625E-467D-8551-FDD724C7F96D