Henk de Velde 'kijkcijferhit' op RTV Oost

Met documentaire 'Zes wereldreizen in Vogelvlucht'

MEPPEL- Met de documentaire ’Zeven wereldreizen in vogelvlucht’ is Henk de Velde (72) momenteel een kijkcijferhit op RTV Oost. En we snappen wel waarom. Als Henk begint te vertellen, hangen zijn luisteraars aan zijn lippen.

De tijd van de lange reizen ligt inmiddels achter Henk, maar zijn verhalen en avonturen leven voort. Henk is al jarenlang een veel gevraagd spreker bij allerlei gelegenheden. Helaas worden op dit moment geen watersportbeurzen gehouden, maar als Henk daar een voordracht gaf, dan zat het vol. 

Bij de start van Watersport-TV in 2017 was Henk de eerste waar we een korte serie mee hebben gemaakt: de Overlevingstrommel. Aan boord van zijn schepen waar hij de wereld mee is rond gezeild, had hij altijd een zogenaamde grapbag binnen handbereik. In deze plastic trommel zaten allerlei artikelen die hem in geval van nood van pas zouden komen. Speciaal voor de serie ’de Overlevingstrommel’ laat Henk aan boord van zijn motorschip zien wat erin de trommel zit en omlijst dat met allerlei mooie anekdotes. Leuk om weer even terug te zien.

De gehele vijfdelige serie kun je terugzien op ons YouTube kanaal.

Schermafbeelding 2022-01-15 om 11.25.35 Schermafbeelding 2022-01-15 om 11.25.35