Paradijs voor levensgenieters en watersporters

Vakantievilla Casa Pallanza direct aan Lago Maggiore

PALLANZA- In Casa Pallanza waan je je als watersporter in het paradijs! Deze familie vakantievilla (14-16 personen) in Noord-Italie met guesthouse en privéhaven ligt direct aan het Lago Maggiore.

De villa is modern en luxe ingericht en beschikt over veel faciliteiten voor jong en oud: grote tuin met trampoline, schommel, volleybalveldje, garage, fietsen, biljart, tafelvoetbal, tafeltennis en een buitendouche. De tuin direct aan het water maakt dit huis bijzonder prettig. In de binnenhaven is een steiger, maar ook buiten de haven is een aanlegplek en een boei. Er zijn kano’s, sups, een rubberbootje en een zeilboot waar je gebruik van kunt maken. Je huurt een boot of je neemt je eigen boot mee, die in een nabijgelegen haven te water gelaten kan worden. De mogelijkheden op het meer zijn eindeloos: varen, zwemmen, waterskiën, wakeboarden, zeilen of surfen.

Dineren op het terras

In de villa bevindt zich een eetkamer, televisiekamer, biljartkamer en een uitgebreide keuken met bar. Op een van de twee grote (overdekte) terrassen kan gedineerd worden onder de heaters op koele avonden. Dineren kan ook in de tuin onder de eeuwenoude Magnoliaboom. Terwijl het vlees ligt te braden op de Big Green Egg geniet je van het prachtige uitzicht over het meer en de Monta Rosa. 

De villa en het guesthouse samen beschikken over 7 ruime tweepersoonskamers met heerlijke bedden en 6 luxe badkamers. Op iedere kamer is airconditioning aanwezig, een bluetooth box om muziek te streamen, insectenhorren en voldoende kastruimte. In de eetkamer en televisiekamer zijn smart tv’s waarop films gestreamd kunnen worden. 

Sfeer van vroeger

De villa ligt aan een rustige weg in het oude stadje Pallanza met haar boulevard met restaurants , hotels en bars. De omgeving ademt nog steeds de sfeer van hoe het vroeger is geweest; de prachtige oude villa’s in de straat en in het meer pal tegenover het privé eiland van de familie Borromeo, Isolino di San Giovanni. 

In de buurt liggen het luxueuze Belle Epoque vijfsterrenhotel Majestic, de historische botanische tuin Villa Taranto, villa Giulia (oude hoofdkwartier van Mussolini), de kerk uit de Renaissance Madonna die Campagna met de 11e-eeuwse klokkentoren en de betoverende Villa San Remigio, 

Naast de sfeervolle cultuur is de natuur overweldigend. Met het Val Grande Nationaal Park, de bergen en de meren in de buurt, is de vakantie compleet. Aan Lago Maggiore hoeft niemand zich te vervelen. 

De villa is eigendom van een Nederlandse familie. Meer info over de verhuur: www.casapallanza.nl (http://www.casapallanza.nl) of +31 653 438 933

 

                                                         (Advertorial)

dinner at night2 dinner at night2
26casapallanza garden K 26casapallanza garden K
casa met palmen casa met palmen
dock with boat dock with boat
dock with chairs dock with chairs
harbour island harbour island
view17 view17
wakeboarding wakeboarding