Watersport-TV in 2024...bekijk wat je kunt verwachten!

Een spetterend nieuw jaar

Namens de gehele crew van Watersport-TV...de beste wensen voor 2024. Het nieuwe jaar is begonnen. En we hebben er weer zin in. Benieuwd naar onze (vaar)plannen in ons alweer achtste seizoen? We geven je een preview!

We gaan eind deze maand allereerst naar Boot Dusseldorf voor de opnames van een TV-special. Naast een impressie van de beurs gaan we langs bij diverse exposanten om de laatste primeurs te belichten.

We starten aansluitend met een nieuwe serie met Boottesten (https://www.watersport-tv.nl/tp-31400-2/boottest), gepresenteerd door Steven Tolhuijs. De eerste boot die we gaan testen is direct zeer opmerkelijk. We hebben voor de Boottesten een nieuw format bedacht dat onderscheidend en informatief is en beter aansluit bij de laatste ontwikkelingen zoals het duurzaam varen en foilen. 

Met Steven hebben we afgelopen jaar een pilot-aflevering gemaakt van ’Mag ik even aan boord kijken?’, en dit bleek een groot succes. Alle reden voor een vervolg.

Voor Passie voor watersport (https://youtu.be/VnhL6w_7ZUY?si=5YWEAKDRu3eBAp0N) met portretten van professionals die van hun hobby hun beroep hebben gemaakt, staan volgende opname-afspraken al in de agenda. Thijs van Os, bekend van onze veel bekeken HISWA te Water Specials, zal de serie presenteren.

Vaarplezier

Met Arjen Bergrijk zijn we nog aan het nadenken over interessante onderwerpen voor een vervolg van Vaarplezier de serie (https://www.watersport-tv.nl/tp-31400-2/vaarplezier%20de%20serie). We hebben afgelopen seizoenen 50 afleveringen gemaakt die ruim 1 miljoen keer zijn bekeken. Wil je dat we een bepaalt onderwerp behandelen of heb je suggesties…laat het weten.

Nieuwe vaarplannen zijn we aan het maken voor Holland Vaart (https://www.watersport-tv.nl/tp-31400-2/holland%20vaart). De eerste twee afleveringen die we afgelopen zomer hebben opgenomen op de Westeinderplassen en in Zeeland, staan online. De komende weken volgen er nog drie waarin we van Amsterdam over de Randmeren naar Elburg varen met diverse tussenstops en spontane ontmoetingen met mede-watersporters.

Podcast

Patty Lou Middel Leenheer is al druk bezig met een aantal nieuwe Podcasts (https://youtu.be/PWIrMC5dNLE?si=DXtm5kXXIv2n4cGM). Een gaat over het uitstootvrij varen in Amsterdam en wat dit tot gevolgen heeft.

We merken dat er veel belangstelling is voor onze zogenaamde Bootklussen (https://www.watersport-tv.nl/tp-31400-2/bootklussen) video’s. Met Eli van den Broek, een bekende veelzijdige (boot)klusser die veel heeft gedaan voor de Waterkampioen, gaan we een serie nieuwe afleveringen opnemen met veel tips en tricks voor allerlei bootklussen.

We hebben veel reacties gehad op onze oproep voor kandidaten voor nieuwe afleveringen van de serie ’Wonen op het water’. De opnames starten komend voorjaar.

Met onze camera’s zullen we weer aanwezig zijn bij diverse watersport-evenementen om verslag te doen.

Watersport-TV vlogger Kees Aantjes is met zijn vader Theo en hun twee honden momenteel met de camper onderweg naar Turkije. Bij terugkeer zal hij met zijn motorboot nieuwe avonturen beleven.

Het is fijn om te merken dat steeds meer watersporters ons volgen. Vaak dagelijks onze site bezoeken. Meeleven en reageren. Ondertussen groeit Watersport-TV naar een breed platform, waar je zelfs als je op zoek bent naar een leuke job in de watersport, of een review van een jachthaven terecht kunt.

Daarnaast zijn we blij met de partners waarmee we samenwerken, zoals de Waterkaarten app, de Vrienden van EOC, Vaarplezier, KNMC, Honden aan boord. Maar ook met onze adverteerders, sponsors en de Vrienden van Watersport-TV die Watersport-TV mede mogelijk maken.  

Heb je suggesties, lijkt het je leuk om mee te werken? Neem zsm contact (mailto:info@watersport-tv.nl) met ons op.

 

Veel vaarplezier en wellicht zien we elkaar komend seizoen op of langs het water!

Een watersport groet

Crew Watersport-TV

Patty Lou Middel Leenheer/ Eric van Staten/ Arjen Bergijk/ Geert-Jan Smolders/ Thijs van Os/ Scheepshond Milo/ Gerard Nugter/ Steven Tolhuijs/ Jelte van der Meer/ Bert de Graaf/ Marcel Smit/ Evert Stel/ Kees Aantjes/ Yvonne Ransijn en Bart van Aggele

 

Watersport-TV: voor watersporters... door watersporters!

 

 

 

Afbeelding 25 Afbeelding 25