Van Uden Reco Regatta

Van 22 tot en met 24 april in Stellendam

STELLENDAM- Het is wel weer even wennen voor de organisatoren van de Van Uden Reco Regatta in Stellendam. Na 2 jaar pauze gaat het evenement, de seizoenopener,  weer op volle sterkte door.

Het comité heeft in de afgelopen periode niet stil gezeten en alles is voorbereid.  De wedstrijdbanen staan online en het materiaal is al gearriveerd in Marina Stellendam. De eerste deelnemers zijn alweer gespot op het Haringvliet. De wedstrijd bestaat uit 3 dagen. Op de vrijdag trappen de ORC en IRC af en op zaterdag en zondag zullen alle deelnemers uitgebreid aan hun trekken komen.

Een nieuwe attractie voor de aanhang dit jaar is de mogelijkheid om de wedstrijden te volgen vanaf het vogelobservatorium ‘TIJ” ten oosten van de parkeerplaats bij Marina Stellendam. Ook op het terras op de haven bij restaurant Basta gaat het heel gezellig worden. De inschrijvingen nemen met de dag toe en de weersverwachting ziet er gunstig uit.

Voor de zaterdag avond 23 april staat er weer een dynamisch feestje op het programma waar het traditionele vis bakken en de bekende foodtrucks niet zullen ontbreken.

Voor de meezingers, dansers en swingers zal de band Spamm de avond volspelen.De prijsuitreiking wordt zondag in de namiddag verwacht. Dus mis het niet en kom naar Stellendam!

Voor meer informatie: www.vanudenrecoregatta.org  (http://www.vanudenrecoregatta.org )

 

Foto: Saly Colours-Laurens Morel

7C6841D8-38AB-4648-BC8C-6ECA3E03748F 7C6841D8-38AB-4648-BC8C-6ECA3E03748F