Witsen Marine introduceert nieuwe lijn luxueuze sportcruisers

Als importeur van Tesoro Yachts

ALKMAAR- In de showroom van Witsen Marine in Alkmaar staan de eerste exemplaren Tesoro Yachts al te wachten om daadwerkelijk te gaan varen. Niet alleen kan de toekomstige eigenaar kiezen uit vier verschillende modellen, maar ook de binnen- en buitenkant naar wens aanpassen. De boten zijn vanuit voorraad leverbaar.

De modellen T38 Open Deck, T38 Cruiser, T40 Inboard en T40 Outboard spreken een doelgroep aan die van luxe, snelheid en de nieuwste technologieën houdt. Het moderne en chique interieur - met buitenruimte voor twaalf personen, en onder het dek twee slaapcabines en een badkamer - combineert met een sportieve buitenkant. Alle modellen hebben ruimte voor een zonnedek en de kracht om te watersporten. Bovendien doet de eigen engineerafdeling van Tesoro Yachts continu onderzoek naar de toepassing van composieten.

Eyecather

“De boot heeft een perfecte afwerking en nog betere vaareigenschappen. Het is een ware eyecatcher”, aldus Koen van der Eng, manager bij Witsen Marine. Door Tesoro Yachts aan het assortiment toe te voegen, voldoet Witsen Marine aan de hedendaagse vraag naar snelle, luxueuze motorboten met spoedige aflevering. Van der Eng geeft aan dat die vraag de afgelopen twee jaar een stijgende lijn vertoont. In eerste instantie ligt voor Witsen Marine de focus op de Benelux en Duitsland, maar een Nederlandse of Belgische klant die bijvoorbeeld in Cannes verblijft kan uiteraard ook een bestelling plaatsen.

Het team van Witsen Marine heeft jarenlange ervaring met de verkoop van luxe boten en belooft een snel productieproces, waardoor klanten nog dit seizoen varen in een jacht op maat. “Wij geloven dat ultieme vrijheid een manier van leven is. Het varen met een eigen jacht, waarvan je de belangrijkste elementen zelf kiest, sluit daar naadloos op aan”, benadrukt van der Eng. Op de website kun je middels een handige module spelen met het ontwerp; zo kies je de kleur van het casco en het interieur, en voeg je eventuele accessoires (zoals een bimini of hydraulisch zwemplatform) toe.

6_ De T40 Inboard op snelheid 6_ De T40 Inboard op snelheid
2_ Bovenaanzicht van de T38 Cruiser 2_ Bovenaanzicht van de T38 Cruiser
3_ Slaapcabine T38 Cruiser 3_ Slaapcabine T38 Cruiser
4_ Een duik in het water vanaf de T40 Inboard 4_ Een duik in het water vanaf de T40 Inboard
5_ Zwemplateau van de T40 Inboard 5_ Zwemplateau van de T40 Inboard