Fully Charged Live Europe in Amsterdam

Met aandacht voor duurzaam varen en levensstijl

AMSTERDAM-  Van 20 tot en met 22 mei komt Fully Charged – ’s werelds grootste YouTube kanaal over EV’s en schone energie - naar de RAI in Amsterdam met het event Fully Charged LIVE Europe waar duizenden bezoekers worden geïnspireerd in de transitie naar een emissie vrije en duurzame levensstijl. Er is ook aandacht voor elektrisch varen.
 
Bezoekers van de show kunnen deelnemen aan elektrische proefritten in en op allerlei EV’s (Electric Vehicles), met e-bikes en scooters door de stad, en zelfs genieten van elektrisch varen over de grachten. Twee theaters zijn gevuld met 40 LIVE shows en 160 sprekers waar branche experts hun kennis delen. 
 
Op Fully Charged LIVE Europe is elk type voertuig, groot en klein, vertegenwoordigd. Dit is de eerste plek ter wereld waar je een proefrit kunt maken met de XPENG P5 executive sedan. Squad Mobility presenteert een wereldprimeur in de vorm van haar Solar City Car en Chinees automerk Weltmeister maakt ook haar debuut in Europa. 
 
Naast mobiliteit is er veel aandacht voor verduurzaming van huizen. Het  team van het ‘Home Energy Advice Center’ helpt bezoekers met tips en informatie over hoe je je huis kosten efficiënt kunt verduurzamen. Daarnaast zijn er exposanten rondom wind- en zonne-energie, warmtepompen en laadpaalleveranciers.
 
Robert Llewellyn, presentator en oprichter van Fully Charged: “In heel Europa is de vraag naar goedkoper en schoner leven nog nooit zo groot geweest als nu. Fully Charged LIVE inspireert duizenden bezoekers om de overstap te maken in schone energie technologie en emissie vrij vervoer. Met EV verkopen die records verbreken en een trend in schone energieoplossingen in huizen, komen we op een keerpunt in de samenleving. Ik ben ervan overtuigd dat de bezoekers van Fully Charged LIVE Europe vertrekken met meer kennis, concrete tips en passie om een schoner, duurzamer en goedkoper leven te leiden.
 
In Engeland draait de show al sinds 2018, en afgelopen editie kwamen hier maar liefst 23.000 bezoekers op af. De bekende Britse presentatoren Robert Llewellyn, Helen Czerski en Jack Scarlett worden ondersteund door de Nederlandse presentatoren Froukje Jansen en weerman Reinier van den Berg in het Giga- en Mega Theater. Onderwerpen uiteenlopend hoe je jouw juiste EV kiest, tot aan het overgaan naar een warmtepomp in je huis vind je drie dagen lang in de theaters.
 
Fully Charged LIVE Europe vindt plaats van 20 t/m 22 mei in RAI Amsterdam. Op zoek naar meer informatie en tickets? Check www.fullycharged.live/eu (http://www.fullycharged.live/eu)

 

Foto de Stille Boot

1211DFA6-F68B-4024-AA70-2296E65F76BE 1211DFA6-F68B-4024-AA70-2296E65F76BE