Sterke Yerke IV zoekt bemanning

Voor avontuurlijke tochten op de Waddenzee 

HARLINGEN- Het nieuwe vlot Sterke Yerke IV gaat beginnen aan haar missie op de Waddenzee. Op iedere tocht gaat er een schipper, een opstapper en een gids/verhalenverteller mee aan boord.

Voor deze avontuurlijke tochten zoeken we extra bemanning, met name schippers en opstappers. Als bemanningslid ben je doordeweeks beschikbaar voor de expeditietochten met zowel volwassenen als (basis)schoolkinderen. Het is dus belangrijk dat je niet alleen affiniteit met onze missie hebt, maar ook met onze doelgroepen (waaronder jeugd). Voor de planning werken we met een gezamenlijke agenda.
 
Als schipper heb je, naast ervaring met varen op het Wad, ook de volgende papieren op zak:

Vaarbewijs I & II

Basis marifonie

Marcon-B

EHBO/BHV

Voldoe je niet aan alle eisen die we aan een schipper stellen, maar heb jij wel ervaring met varen en je EHBO/BHV-diploma op zak? Dan kun je je aanmelden als opstapper.
 
Beloning
Avontuur en eeuwige roem 
Een functie bij Sterke Yerke is vrijwillig, maar niet vrijblijvend. Dit klinkt misschien wat zwaar, maar binnen Sterke Yerke vertrouwen we op elkaar en doen we het samen, dat is onze kracht.
 
Ga je mee op avontuur?
Meld je dan aan voor een dagtocht met de ervaren bemanning op de Sterke Yerke IV en laat zien dat jij dat ook in je hebt ⚓️
 
Voor vragen, kennismaken of aanmelden neem je contact op met Ed Huisman, hoofdschipper Sterke Yerke IV. Dit kan telefonisch op 06-54220676 of via mail: Ed@sterkeyerke.nl.
 

DD161A8F-DB1F-4A74-9C16-3BF689FC542D DD161A8F-DB1F-4A74-9C16-3BF689FC542D