Great Circle voor anker bij St. Helena (+ video)

Stap aan boord en zeil mee met Marijke en Mark

Marijke en Mark doen met een Outremer 55 catamaran mee aan de Grand Large Yachting World Odyssey 500 (GLYWO 500), een zeilrally rond de wereld. De rally eindigt komende zomer.

Via Watersport-TV kun je deze reis volgen. Exclusief zenden we de vlogs van het stel uit, die niet alleen een bijzonder kijkje geven in het leven op een boot, maar je ook als kijker brengt op de mooiste plekjes op de wereld. 

In deze vlog zie je dat Marijke en Mark met de Great Circle aankomen op St. Helena. Het eiland is bekend door Napoleon die er tijdens zijn verbanning verbleef. Hij arriveerde in oktober 1815 en leefde er tot zijn dood.

’’Met de opkomende zon op Barn Rock ziet het eruit alsof hij de dag ervoor is gepolijst. Heel bijzonder deze rots midden in de oceaan, 1300 mijl van Namibië en 1750 van Recife. We blijven hier maar een paar dagen omdat we op tijd willen zijn voor het Braziliaanse carnaval in Olinda, net ten noorden van Recife,’’ aldus het avontuurlijke stel die al sinds de start van Watersport-TV in 2017 aan ons watersportkanaal verbonden zijn.

 

 

IMG_0570 IMG_0570
IMG_0571 IMG_0571
IMG_0572 IMG_0572