Midsummer Sail-inn dinner & Concert tijdens Boatshow Hollandse Plassen

Reserveer snel kaarten met speciale Watersport-TV korting

AALSMEER- Op zaterdagavond 25 juni tijdens Boatshow Hollandse Plassen is de jachthaven van Kempers Watersport in Aalsmeer omgetoverd tot een unieke dinner & concertlocatie.

Esther Hart, bekend van haar deelname aan het songfestival, zal samen met haar bandleden Mark Snijders en Olaf Croon, oud-leden van de Hermes House Band (o.a. bekend van de mega hit ’I Will Survive’) voor een avond vol heerlijke muziek zorgen.

Voor wie het evenement met een boot wil bezoeken is in samenwerking met Cateringservice Aalsmeer een culinair watersportdinner-pakket samengesteld. Kosten € 70,- per persoon. Dit is inclusief drank en dinner.

Om te kunnen deelnemen is het wel noodzakelijk om zsm aan te melden. Dit geldt ook als je de Boatshow wilt bezoeken. Voor de snelle beslissers: je krijgt 10% korting bij voorinschrijving met de speciale kortingscode: WatersportTV. Let op: korting is tijdelijk.

Aanmelden kan door te klikken op Midzomernacht feest. (https://www.eventbrite.com/e/-midsummer-night-sail-inn-diner-tickets-349322752757?aff=ebdssbdestsearch&keep_tld=1). Wie met de boot komt kan gratis overnachten. Voor een ligplaats wordt gezorgd.

Boatshow

Tijdens de Boatshow Hollandse Plassen presenteren zo’n 35 boten van 20 verschillende jachtwerven zich aan het publiek. De show begint op vrijdag 24 juni en duurt tot en met zondag 26 juni. De crew van Watersport-TV is net als afgelopen editie aanwezig met de redactieboot, bekend van onder meer Vaarplezier de serie. Bezoekers kunnen hun gratis ticket reserveren via boatshowhollandseplassen.nl (https://www.boatshowhollandseplassen.nl)

522D01D4-469C-4902-9D3F-A38B27C24E8B 522D01D4-469C-4902-9D3F-A38B27C24E8B