Watersport-TV naar Friesland

Voor opnames Holland Vaart, skûtsjesilen en Sneekweek

SNEEK- Na opnames in Groningen zet de crew van Watersport-TV koers naar Friesland waar we de komende weken met onze redactieboot aanwezig zullen zijn bij diverse watersportevenementen, waaronder het skûtsjesilen en de Sneekweek. 

’’Het is nu hooitijd voor ons’’, vertelt Eric van Staten. ’’Voor onze zelf geproduceerde watersportprogramma’s zoals ’Holland Vaart’, maar ook de boottesten en Vaarplezier de serie, hebben we natuurlijk het liefst mooi zomerweer. Maar ook gezellige drukte op het water. Na zes dagen in Groningen waren we maandag op de Kaag voor opnames van een promovideo en dinsdag op de Loosdrechtse plassen voor een boottest.

De volgende bestemming is Friesland, waar we de komende weken aanwezig zullen zijn bij diverse evenementen. We gaan eerst richting Heeg, waar we onder meer de vierde aflevering van ’Holland Vaart’ gaan opnemen. Onderweg zullen de camera’s voortdurend draaien en blijven we op zoek naar mooie verhalen. Dus heb je iets leuks te melden, bel naar onze speciale Watersport-TV tiplijn (06-55768002).’’

Sneekweek

Begin augustus meert de redactieboot af aan het starteiland op het Sneekermeer voor de Sneekweek, waar we in samenwerking met het mediateam van de KWS verslag zullen doen van het grootste zeilevenement op binnenwater in Europa. 

En natuurlijk volgen we ook het skûtsjesilen. Op 30 juli begint het jaarlijkse SKS kampioenschap en Watersport-TV zal dagelijks de live-uitzendingen van Omrop Fryslan streamen. Naast de wedstrijden kun je ook de voor-en nabeschouwingen en het laatste skûtsje nieuws via ons watersportkanaal online volgen. We hebben een aparte pagina opgetuigd: klik op Skûtsjesilen Live (https://www.watersport-tv.nl/pg-31400-7-121586/pagina/skutsjesilen_live_en_video39s.html).

 Half augustus keert de redactieboot weer terug naar de thuishaven op het Alkmaardermeer en maakt de crew van Watersport-TV zich op voor de HISWA te water. ’’We zullen tijdens de in-water watersportbeurs dagelijks opnames maken op de steigers van de Bataviahaven, de primeurs belichten, spreken met exposanten en bezoekers. Aan het einde van iedere beursdag kun je een uitgebreid verslag bekijken.’’

 

 

 

IMG_2612 IMG_2612
IMG_2329 IMG_2329
34104C27-43FD-4366-897F-42E69C3A97CB 34104C27-43FD-4366-897F-42E69C3A97CB