Nooit meer schade bij lage bruggetjes met de Flexivlag 

Nu met speciale Watersport-TV korting

ALPHEN AAN DEN RIJN- Voor veel sloepeigenaren is het een herkenbare situatie. Je vaart onder een bruggetje door en dan…het moment waarop je dat vervelende geluid hoort! De vlaggenstok knalt hard tegen de brug aan met flinke schade tot gevolg. Met de Flexivlag hoef je hier niet voor te vrezen. Die klapt bij contact met een brug vanzelf om. Volgers van Watersport-TV kunnen de Flexivlag tijdelijk met korting aanschaffen.

Met de Flexivlag hoef je je geen zorgen meer te maken over lage bruggetjes. Want als je de vlaggenstok een keer vergeet, dan klapt hij bij contact met de brug vanzelf om! Zo voorkom je een gebroken vlaggenstok en dure schade aan je boot! 

De Flexivlag voorkomt niet alleen schade, maar maakt het varen ook makkelijker. Vaar je op een brug af? Dan klap je de Flexivlag eenvoudig met de hand om en je klapt hem weer omhoog als je de brug gepasseerd bent. 

Je hoeft niet meer de vlaggenstok uit de vlaggenstokhouder te halen. Niet meer te strekken of te haasten om hem op tijd los te krijgen. Geen (te) zware vlaggenstok met wapperende vlag in je handen, terwijl jij je op de brug wil concentreren. 

De Flexivlag is verkrijgbaar voor vlaggenstokken met een diameter van 25mm. De houder is eenvoudig te monteren tussen de bestaande vlaggenstok en vlaggenstokhouder. Je hoeft geen extra kosten aan montage te maken, de houder is direct klaar voor gebruik!

De Flexivlag is tijdelijk te koop met een eindeseizoenskorting van 10%. Bezoekers en nieuwsbrieflezers van Watersport TV ontvangen daar bovenop nog € 10,- korting.  Je betaalt dan geen € 99,- maar € 79,-. Je kunt van deze actie gebruik maken, door bij het afrekenen bij promotiecoupon (https://www.flexivlag.nl/store/Flexivlag-25-mm-p365112231/cart) WatersportTV in te vullen. De extra korting wordt dan automatisch verrekend. Deze actie geldt tot en met 30 november 2023.

Voor meer informatie of het aanschaffen, klik op Flexivlag (https://www.flexivlag.nl)

9133C9E1-F757-42F6-98F2-531068A2D1BD 9133C9E1-F757-42F6-98F2-531068A2D1BD
Afbeelding Afbeelding