Antaris Seventy5 debuteert op Hiswa te water

Ontworpen voor elektrisch varen

WOUDSEND-Tijdens de HISWA te water (31-8 t/m 4-9) in Lelystad introduceert Antaris een volledig nieuw model sloep: de Antaris Seventy5. Door de steeds grotere vraag naar elektrisch varen wordt de Antaris Seventy5 standaard uitgevoerd met een elektromotor. Daarnaast blijft de mogelijkheid bestaan om de boot uit te voeren met een dieselmotor. Een modern design, superieure vaareigenschappen en een hoogwaardige afwerking; dat is wat deze boot kenmerkt.

De Antaris Seventy5 is ontworpen voor elektrisch varen. In het ontwerp is onder de kuipvloer rekening gehouden met een speciale ruimte voor de accu’s en de elektromotor. Dit zorgt voor veel extra ruimte in de kuip. Het ontwerp van het onderwaterschip is er op gericht dat de Seventy5 gemakkelijk door het water glijdt. De twee introductiemodellen zijn naast een elektromotor tevens voorzien van kunst teak en ook voor de kussens is er gekozen voor milieuvriendelijke materialen.

Modern design

Door de open spiegel is de Antaris Seventy5 anders dan alle andere Antaris modellen. De ontwerpgedachte is en blijft gericht op de wensen van de klant: mooie vormgeving, comfortabel, een perfecte afwerking en dit gecombineerd met geweldige vaareigenschappen. De Antaris Seventy5 is naar klantwens samen te stellen en heeft een ideaal formaat voor zowel dagtochten als meerdaagse tochten door bijvoorbeeld de aanwezigheid van een afgesloten toiletruimte.

Primeur/introductie op de HISWA te water

Net als in voorgaande jaren is Aquatec Industries met haar merken weer aanwezig op de HISWA te water. Hier kunt u de nieuwe Antaris Seventy5 voor het eerst bewonderen. De merken van Aquatec zijn te bewonderen op stand nummer A26. Naast de Antaris Seventy5 zijn tevens de Antaris Fifty5, Sixty6, Seventy7 Touring en de Maril modellen 6NXT en 7NXT te bewonderen.

 

Lengte: 7.50 m
Breedte: 2.85 m
Diepgang (circa): 0.75 m
Doorvaarthoogte (circa): 1.18 m
Gewicht (circa): 1.900 kg
CE-categorie: C (kustwater)
Materiaal: polyester (DSM ISO-NPG Lloyds-gekeurd)
Motorisering: elektrisch of diesel

 

Voor meer informatie, klik op Antaris Seventy5 (https://antarisboats.com/models/antaris-seventy5/)

15 langs doorsnede-1 15 langs doorsnede-1
04 water 04 water
13 kussens-1 13 kussens-1
08 achter hst 08 achter hst