Vlogger Kees mist de boot

Tijdens uitzwaaien van cruiseschip

ROTTERDAM - Watersport-TV vlogger Kees Aantjes maakt tweemaal per week een vlog die je via ons kanaal kunt bekijken. In de eerste vlog van deze week is Kees met de stoomsleepboot Pieter Boele onderweg naar Rotterdam om een cruisesschip van de Holland Amerika lijn uit te zwaaien. Als hij onderweg even aan de wal gaat om Chiko uit te laten, ziet hij tot zijn schrik de sleepboot wegvaren.

In de tweede vlog is Kees met zijn vader met de camper in Oostenrijk, waar ze een bezoek brengen aan Reutte. ’’De Highline 179 is de langste voetgangers hangbrug in Tibetaanse stijl ter wereld en je loopt maar liefst 115 meter boven de grond. Voor mij een dingetje omdat ik best wel wat hoogtevrees heb, maar toch ga ik er voor samen met mijn pa. En daar heb ik geen spijt van!,’’ aldus Kees.

De volgende Vloggende Bestemming die ze aandoen is Ehrwald. ’’Paul Verwilgen is een kennis van ons en is geëmigreerd naar deze plaats in Oostenrijk. Hij laat ons mooie plekjes zien en werkt ook voor de plaatselijke brandweer als vrijwilliger. We krijgen een demonstratie van een blusrobot.’’