Werken bij Linssen Yachts

Een leuk en gezellig familiebedrijf

MAASBRACHT- Linssen Yachts is een familiebedrijf dat al sinds 1949 bestaat. Linssen Yachts bouwt stalen motorjachten tussen de 10 en 16,5 m die verkocht worden aan particuliere klanten in geheel Europa en soms ook daar buiten.

Op de werf in Maasbracht bouwen we onze schepen helemaal van begin tot eind. We hebben een eigen CADCAM tekenafdeling die alles technisch uitwerkt. Een staalfabriek waar de volledige casco’s worden gebouwd, conservering, stralen, twee spuitcabines, een meubelfabriek en een complete afbouwlijn voor het inbouwen van alle techniek en de complete meubels.

Op deze afdeling worden schepen in elkaar gezet. Zodra het schip klaar is komt het naar de afdeling coat. Daar wordt strip gestraald, in de primer gezet en geplamuurd. In deze afdeling hier achter ons bouwen we de motoren in, de interieurbouw, dus de vloeren, de kasten, slaapkamers betimmeren, badkamers en de eindmontage zodat het schip vanuit deze productiefaciliteit klaar en compleet naar buiten naar de haven gaat om over gedragen te worden aan de klanten.

Linssen is een leuk en gezellig familiebedrijf.  We hebben mensen met lange dienstverbanden en daardoor ook weinig verloop. Iedereen krijgt hier de kans om zich te ontwikkelen en door te groeien. Je kunt hier als je stagiaire beginnen en bij wijze van spreke doorgroeien tot algemeen directeur.

Wil jij ook lid worden van de grote Linssen-familie? Neem contact op.

Schermafbeelding 2022-11-07 om 07.42.14 Schermafbeelding 2022-11-07 om 07.42.14
Schermafbeelding 2022-11-07 om 07.42.20 Schermafbeelding 2022-11-07 om 07.42.20