Eigenaar van de Maaskruiser is bekend

Door motorpech gestrand en nu op zoek naar monteur

Afgelopen weekend werd Watersport-TV benaderd door wandelaars, zelf ook watersporters, die aan een recreatiesteiger op het Alkmaardermeer een losgeslagen Maaskruiser zagen liggen. Het schip zou er al langere tijd onbeheerd liggen. Het lag met de achterzijde tegen de kant te klotsen. ’’Zo zonde van zo’n mooie boot,’’ aldus de wandelaars die tevergeefs op zoek waren naar de eigenaar. 

’’Kunnen jullie misschien een oproep doen,’’ was het verzoek. Via onze site en onze social mediakanalen hebben we direct een bericht geplaatst, dat in korte tijd vele duizenden malen werd bekeken en ook weer gedeeld. 

Een paar uur nadat het bericht online was gegaan, meldde de eigenaar van de boot zich bij Watersport-TV. Hij vertelde dat hij een maand geleden door motorpech na vele uren dobberen naar de steiger was gedreven. ’’Sindsdien ben ik op zoek naar een monteur die het motorprobleem kan oplossen, maar dat is nog niet gelukt.

Een volger van ons watersportkanaal heeft de losgeslagen kruiser zaterdag na het lezen van het bericht vastgebonden. De eigenaar is zondag bij zijn boot gaan kijken. 

Op verzoek van de eigenaar hebben we de eerder genoemde ligplaats en locatie verwijderd. Hij bedankt de bezorgde wandelaars die contact met Watersport-TV hebben opgenomen. 
 

 

 

 

 

IMG_0326 IMG_0326