Symposium 'Handhaving op het water'

Op 17 januari in Dolfinarium Harderwijk

HARDERWIJK- In het Dolfinarium in Harderwijk wordt op 17 januari het symposium ’Handhaving op het water’ gehouden. Het symposium is bedoeld voor iedereen die zich professioneel met handhaving op het water bezighoudt: politie, Rijkswaterstaat, provincies, gemeentes, brandweer, Staatsbosbeheer, waterschappen etc.

Handhaving op het water is een divers vakgebied. Door de uitgebreide regelgeving, het verschil tussen recreatie- en beroepsvaart, de verschillende soorten wateren en het diverse pluimage aan beoefenaars, wordt er van de handhaver op het water veel verwacht. Theoretische én praktische kennis dienen op behoorlijk niveau te zijn en dat vergt het nodige van de beoefenaars van dit vak.

Speciaal voor deze dag hebben Vaarplezier en Bootveiling.com het initiatief genomen om bij elkaar te komen, gegevens uit te wisselen, debatten te voeren en met elkaar te praten over het vak en de uitoefening daarvan. Met een aantal presentaties, waarin praktische punten worden behandeld en uitgelegd. En ook een aantal debatten, waarin deskundigen - en het publiek - met elkaar in discussie gaan over invulling van (deel)onderwerpen.

Diverse professionele partijen uit de markt zijn aanwezig: Politie, Rijkswaterstaat, Varen doe je Samen!, NIVOO en diverse anderen zijn met stands aanwezig en doen mee aan de debatten en presentaties. Er zullen voorlichtingsstands van diverse partijen aanwezig zijn en tijdens de lunch en de borrel is iedereen aanspreekbaar.

Voor meer informatie en tickets klik op Symposium Handhaving op het water (https://vaarplezier.nl/symposium/).

 

Foto Watersport-TV

1FF2E393-C767-448D-B042-814A3DFFA2B4 1FF2E393-C767-448D-B042-814A3DFFA2B4