Preview van de Delphia 10 loungetop

Nieuwe 'mindful' cruiser

BERLIJN- De Delphia 10 LoungeTop is een nieuwe open ’mindful’ cruiser die deze week gelanceerd wordt tijdens Boot & Fun in Berlijn. Het motorschip is ontworpen om in alle comfort te ontspannen en mooie momenten te delen. Om heerlijk mee te varen door grachten of langs de kust. Op Watersport-TV een exclusieve preview.

Aan boord heb je totale bewegingsvrijheid. Binnen en buiten bewegen is nog nooit zo eenvoudig geweest dankzij het platform op één niveau en de open cockpit, terwijl de diepe gangboorden en de afsluitende stuurhut een veilige omgeving creëren.

Fietsliefhebbers die naast het varen graag het landschap ontdekken kunnen hun tweewielers op het achterplatform ’parkeren.’

In de open kuip zijn 12 zitplaatsen. Een wetbar om maaltijden te bereiden en een eetbank aan bakboord. Duurzame stoffen en materialen en de keuze uit twee houtwerk- en vloeropties zorgen voor een aangename sfeer.
In de een- of tweepersoonshutten komt natuurlijk licht door de grote patrijspoorten die het ontspannen gevoel versterken. Een moderne badkamer met inloopdouche maakt het leven aan boord nog aangenamer.

Voor meer informatie: Delphia 10 LoungeTop (https://www.delphiayachts.com/delphia-10-electric)

1 1
4 4
7 7
10 10
D10 Lounge_LoungeTop 1 cabin interior layout D10 Lounge_LoungeTop 1 cabin interior layout
Office_2 Office_2
5 5
8 8