Trailerhelling.com heeft 33.000 hellingen in kaart gebracht

Nieuwe partner van Watersport-TV

SCHAGEN - Veel RIB, sloep-en tender eigenaren hebben hun boot op een trailer staan. Op een mooie vaardag wordt de boot met trailer achter de auto naar een helling gereden en te water gelaten. Voordeel van een trailer is dat je af en toe ook eens naar een ander vaargebied kunt gaan. En dankzij Trailerhelling.com (http://www.trailerhelling.com) heb je snel een geschikte helling gevonden.

Op de site staan ruim 30.000 hellingen in binnen-en buitenland. Die worden op een kaart aangegeven met een trailerhelling symbool. Als je hierop klikt dan verschijnt een overzicht met voorzieningen op de bewuste bestemmingen. Zoals de aanwezigheid van een parkeerplaats waar je de trailer en auto kunt achterlaten als je gaat varen. Maar ook of er een gelegenheid is om te tanken, gebruik te maken van een restaurant. De hellinghoek van de helling. Handig zijn ook de foto’s van de helling en directe omgeving.

Het aantal hellingen breidt nog altijd uit. Wie dat wil kan zelf een nog niet vermelde helling aanmelden. Het idee voor Trailerhelling.com komt van Maarten van der Jagt. ’’Toen ik zelf een boot met trailer kocht en op zoek ging naar een geschikte helling, ontstond het idee om een website te maken met alle trailerhellingen op de wereld. Waarom? Zo’n site bestond nog niet en als IT-er kon ik zo’n site eenvoudig zelf maken.’’

Inmiddels bestaat de site ruim 12 jaar en wordt inmiddels veel geraadpleegd. Dat kan binnenkort ook via Watersport-TV dat partner is geworden van Trailerhelling.com. ’’Informeren en inspireren is ons motto en Trailerhelling.com sluit hier goed op aan. Daarnaast hebben wij allerlei filmpjes zoals over het rijden met een trailer en hellingen, waar de bezoekers van Trailerhellling weer wat van kunnen opsteken,’’ aldus Eric van Staten van Watersport-TV.

Bekijk de Vaarplezier aflevering en klik op Vaarplezier/ trailer/hellingen (https://youtu.be/T167vfh75Ho).

thumbnail_IMG-20230131-WA0003 thumbnail_IMG-20230131-WA0003
3893071_979498 3893071_979498
thumbnail_5starlogo_2 thumbnail_5starlogo_2