Boot Holland warming-up voor het nieuwe watersportseizoen

Van woensdag 8 tot en met zondag 12 maart

LEEUWARDEN- Boot Düsseldorf is achter de rug. Tijd om uit te kijken naar de volgende watersportbeurs en dat is Boot Holland. De enige indoor watersportbeurs in Nederland opent op 8 maart de deuren. De woensdag als begindag is nieuw. In plaats van halverwege de week te eindigen is dit nu op zondag 12 maart. Wat hetzelfde is gebleven is de locatie namelijk het WTC Expo in Leeuwarden.

Boot Holland stapt qua tijdstip in het gat dat viel nadat de HISWA in de RAI in Amsterdam stopte. En dat lijkt een goede beslissing. Niet alleen is Boot Holland in het verleden vaak geplaagd door zowel slecht weer als schaatsweer wat zichtbaar invloed had op de publieke belangstelling. 

Anderzijds zit de beurs nu dichter op de aftrap van het nieuwe watersportseizoen, dat traditioneel op 1 april begint. Boot Holland is hiervoor een prima warming-up. Gezien de massale publieke belangstelling tijdens Boot Düsseldorf lijkt het dat watersportliefhebbers na 2 beursloze jaren door de Covid pandemie, behoefte hebben om zich te laten inspireren en informeren. En een goede plek hiervoor is natuurlijk Boot Holland.

Voor veel nieuwe watersporters, die in de afgelopen Corona-jaren zijn ingestapt, zal het wellicht de eerste keer zijn dat ze de watersportbeurs zullen bezoeken. Kenmerkend voor Boot Holland is de laagdrempeligheid, het Friese karakter en de sfeer. Die is informeel en vooral gezellig. Daarnaast streeft de organisatie altijd naar vernieuwingen. Dit keer zijn dat Het Palaver waar van alles wordt besproken dat in de watersportsector speelt. Maar ook het Recreatieplein waar men talloze mogelijkheden krijgt aangeboden voor een vakantie op of aan het water.

Daarnaast is aandacht voor de energietransitie, want elektrisch, hybride en duurzaam varen is de toekomst. Aan de steigers is het zoals vanouds weer genieten van de pracht en praal van de motorjachten! Veelal gebouwd van staal. Ook een kenmerk voor Boot Holland.

Uitgebreid aandacht ook voor werken in de watersport. Want ook deze branche zit te springen om goede en bevlogen mensen.

Geen beurs zonder Watersport-TV. Met onze crew zullen we op de openingsdag aanwezig zijn voor opnames. 

Voor meer informatie en kaartverkoop: Boot Holland 2023 (https://boot-holland.nl/?gclid=CjwKCAiAuOieBhAIEiwAgjCvcr3bGzK7jinbv6UFCuFERj3edMEUKoeULBEmq-V86h0VJ4MZIdS-gxoCQpoQAvD_BwE)

 

 

 

DU6A0881 DU6A0881
DU6A0882 DU6A0882
DU6A0892 DU6A0892
DU6A0884 DU6A0884
DU6A0895 DU6A0895
DU6A0887 DU6A0887