Sales medewerker Water-en hengelsport

Technautic vacature voor binnendienst

WORMERVEER- Technautic in Wormerveer heeft een vacature voor een sales medewerker Binnendienst Water-en hengelsport, voor 36-40 uur per week. In de wereld van Technautic staat varen centraal.

Technautic is specialist op technisch-nautisch gebied en heeft zowel de producten als de deskundigheid in huis die je op de boot nodig hebt voor een optimale watersportbeleving. De merken en producten in het leveringsprogramma van Technautic worden verkocht in de watersport- en hengelsportmarkt.

Techautic is op zoek naar: Sales Binnendienst Water- en Hengelsport.  Een allround sales medewerker met goede administratieve vaardigheden. Zeer klantvriendelijk, snel kunnen schakelen, flexibel en communicatief vaardig zijn een aantal eigenschappen die noodzakelijk zijn voor deze rol.

De voornaamste werkzaamheden bestaan uit:

Het verwerken van orders die binnenkomen van onze accountmanagers, per email, via de webshop of per telefoon

Het te woord staan, per telefoon of email, van klanten en deze informeren over orderstatus, backorders, levertijden en alles wat rondom een verkooporder plaatsvindt

Het ondersteunen van onze accountmanagers als back-office. Het verwerken van nieuwe klant inschrijvingen

Het aanmaken van service- en garantieaanvragen en deze doorsturen naar onze customersupport afdeling

Je werkt samen met je collega’s in een klein en gemotiveerd team. Je voelt je als een vis in het water in de open en informele sfeer van ons bedrijf en bent een kei in multitasken

Je bent actief op evenementen zoals demonstraties en beurzen


Wat neem je mee?

Minimaal MBO werk- en denkniveau, 3 jaar werkervaring

Je bent (water)sportminded

Commerciële instelling en goede communicatieve vaardigheden

Administratieve taken ga je niet uit de weg

Je bent goed in het gebruik van MS-Office en ERP systemen

Woonachtig binnen 30 reisminuten van Wormerveer

Je bent flexibel en je kunt goed presteren onder druk

Goede beheersing van Nederlands en Engels


Wat bieden we je:

Goede arbeidsvoorwaarden

Dynamische werkomgeving in een groeiend bedrijf

Klein en hecht team waarin samenwerken centraal staat

Ruimte voor eigen inzicht en persoonlijke ontwikkeling


Geïnteresseerd?
Dan ontvangen wij graag je motivatie met CV! Je kunt reageren via ons online sollicitatieformulier (https://www.werkenbijtechnautic.nl/Technautic/sollicitatieformulier/SALES-Binnendienst-Water--en-Hengelsport-JPNLQD8PE.html?textlink=1). Voor vragen en meer informatie over de functie van Sales Binnendienst Water- en Hengelsport neem je contact op met Frans Nestor op nummer 075-6474545. Website: Ga naar website. (https://www.technautic.nl)

Solliciteer Hier! (https://www.werkenbijtechnautic.nl/Technautic/sollicitatieformulier/SALES-Binnendienst-Water--en-Hengelsport-JPNLQD8PE.html?textlink=1).

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

Trefwoorden: SALES Binnendienst, vacature commercieel administratief medewerker, sales support vacatures, customersupport, customer support, administratief werk, orderprocessing, demonstraties, beurzen, nederlands, engels, mbo, vacatures commercieel, vacatures administratief, verkoper, verkoop, commercieel medewerker binnendienst, noord-holland, krommenie, zaandam, assendelft, vacatures wormerveer

 

b1329 b1329